Catrice | Liquid Camouflage - Porcellain & Light Beige -


Tudtátok, hogy a Catrice híres és közkedvelt Camouflage terméke már folyékony változatban is kapható? Nem is olyan rég lehetőségem nyílt kipróbálni, aminek nagyon örülök, mert sajnos akárhányszor próbáltam a tégelyes változathoz hozzájutni, egyszerűen sosem volt kapható abban a drogériában ahova járok, vagy ha mégis, akkor a legsötétebb árnyalatban. Bár pont ez miatt sajnos teljesen összehasonlítani nem tudom a kettőt, de remélem így is hasznosnak bizonyul majd ez a bejegyzés! :)


Kezdjük néhány általános információval....
Az egyszerűen használható folyékony camouflage magas fedéssel bír, így eltünteti a bőrön lévő bőrhibákat, piros foltokat, pattanásokat és a szem alatti sötét karikákat is. Vízálló és hatása hosszan tartó. Elérhető két árnyalatban. Áruk: 1159 Ft.


A csomagolása egyszerű, de nagyszerű, - és nagyon remélem, lééégyszi, hogy velük nem fog előfordulni az, mint a Velvet Finish korrektorral, hogy teljesen leválik róla az a rész, ami az applikátoron lévő felesleg eltávolításáért felel, ettől pedig kis-híján használhatatlan is vált.

 Viszont tény s való, hogy az applikátoros megoldásnak köszönhetően könnyen használható és higiénikusabb is, mint tégelyes változata. Az állaga tökéletes, kellően folyékony és nagyon szépen eldolgozható akár ujjal, akár ecsettel vagy akár szivaccsal is. A korrektor felvitel után még egészen  fényes hatású, de ahogy szárad, úgy mattul majd válik finom bőrfényűvé és így lesz tartós is. Nagyon szép vele a végeredmény, szinte egybeolvad a bőrrel. Amit még kiemelten kedvelek benne, hogy abszolút nincs szárító hatása. Még a szem alatti terület finom, vékony kis bőrét sem változtatja sivataggá, ahogy a gyógyulófélben lévő pattanásokét sem. Tartósságát tekintve valóban igazak a leírtak, nagyon jól bírja, nem kenődik el, nem is könnyezem le :D. Viszont arra a kérdésre, hogy beül-e a szem redőibe az én esetemben igen a válasz. Ugyan nem azonnal és nem olyan vastagon és látványosan, mint más korrektorok esetében, de pár óra múlva sajnos mégis összeáll egy vékony kis sávban. 

Mivel ebben a termékben a camouflage krémek erőteljes fedését és a folyékony korrektorok könnyedségét egyesítették, így közepesen erős fedésre számíthatunk, ami drogériás viszonylatban, ilyen áron remek teljesítmény! Két világosabb árnyalatban elérhető, ezért inkább a szem alatti területek kiemelésére ajánlom elsősorban, illetve az arc árnyékainak "kiszedésére". Aki pedig világos bőrszínnel rendelkezik, számára bőrhibák elfedésére is szuper lehet mindkét árnyalat. 

Az árnyalatok:
- Porcellain: világos, semleges tónusú | konkrétan megegyezik a bőrszínemmel
- Light Beige: icipicit sötétebb, sárgás tónusú 


Én a szem alatti területekre használom elsősorban, - karikák, pirosas-lilás részek, aprócska erecskék - mind-mind gyönyörűen elfedi és felfrissíti a tekintetemet, bár ebben az esetben elég két pöttyintésnyi is. Ellenben sötét sminkek készítésekor az aplikátorra rákerülő korrektor mennyiség kellőképpen elegendő. Csodásan egységesíti a szem alatti területet, "kiszedi" az árnyékokat és a szemsminkünket is jobban kiemeli. 

Fontosnak tartom hangsúlyozni, hogy a kevesebb itt is több! Néhány lány annyira túlzásba tudja vinni a szem alatti rész világosítását, példa ITT, (bocsi Eva :D) akár  hétköznapi megjelenésénél is, hogy néha teljesen elképedek rajta. Egyszerűen nem természetes és nem is szép. Én maximum a bőröm színénél egy árnyalatnyival világosabbat szeretek erre a célra használni, ami bár világosít, mégsem túl természetellenes. 


A Catrice Camouflage folyékony korrektorokat megvásárolhatjátok Müller és Rossmann drogáriákban és az Iparfümérián is!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése