Avon | Planet Spa - Blissfully Nourishing kéz- és lábápoló szett


A kezek ápolása a téli, hűvös időszakban kiemelten fontos! Én megszállottja vagyok a kézápoló termékeknek, egyszerűen imádom a kézkrémeket, a táskámban alaphangon van 2-3 db, összesen pedig van vagy 10 féle itthon. Ezek mellett nagyon kedvelem a kézpakolásokat is, a Memebox-ban ismerkedhettem meg az első ilyen darabbal, azóta hála az ebay-nek több félét is kipróbáltam már. 
Fantasztikusak szerintem! Aztán muszáj megemlítenem a kézmosó folyadékokat és bőrradírokat is, mert ugye az sem mindegy, hogy ezek milyenek. Szóval nem szeretem elaprózni a kézápolás dolgot :D 
Így nem kérdés, hogy ezt a szettet látván teljesen lázba jöttem. Majd lehetőségem is adódott kipróbálni, aminek nagyon örültem! Szóval lássuk nálam hogy vált be kézápolásra... 


Néhány infó a szettről....
Tartalma egy 30 milis kéz- és lábradír, ami gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket és segít kisimítani a bőrt, egy 30 milis kéz, könyök- és lábkrém, ami puhítja a bőrkeményedést, regenerálja, intenzíven hidratálja az igénybe vett érdes, száraz bőrt. Mindkét termék tartalmaz afrikai seha vajat.
Továbbá tartalmaz egy pár kesztyűt hidratáló krémhez és pakolásokhoz, amivel fokozhatjuk hidratáló erejük intenzitását.


Eléggé meglepett, hogy mennyire édes kis dobozban lapulnak a termékek, viszont annál szebb az a doboz, igazán elegáns ettől az aranyló díszítéstől, karácsonyi ajándéknak is kiváló! 
Ha már csomagolás: a bőrradír és a krém is tekerős kupakkal ellátott tubust kapott, ami sajnos nem a legszerencsésebb használatkor, mert csúszkál az ember keze és az istenért se akar rátekeredni a kupak :D, szóval a kis kézápoló rituálém befejeztével vagyok kénytelen visszatekerni rájuk. Persze valahol érthető, hogy ez a kicsi 30 milis kiszerelés nem kíván különösebb adagoló fejet, de egy klasszik felpattintósnak jobban örültem volna :), no de mindegy is, mert a belbecs lényegesebb.

A kézradír állaga sűrű, krémes és gazdagon tartalmaz radírozó szemcséket, ami mint a képen is látható cukor és dióhéj őrlemény. Abszolút nem kellemetlenül durvák a szemcsék, de mégis igen alaposan leradírozzák a bőrt, utána puha és selymes kezeket kapok, hála a krémes alapnak, ami már radírozás közben táplálni kezdi a bőrt. Amit még ennél is jobban kedvelek benne, az az illata. OMG, valami mennyei!!! Édes, kávés-karamellás, igen intenzív és sokáig érezhető. Az erre érzékenyek inkább óvatosan közelítsék meg :D 

Az ápoló krém illatban már visszafogottabb, bár szintén kávés-karamellás, de sokkal "krémesebb", lágyabb verzióban. Az állaga olyan, mint egy balzsamé, könnyed, de mégis zsíros és igen gazdag összetételű, számomra tipikusan az, amit este kenek fel a kezeimre, mert nem szívódik be túl hamar, kissé ragad is, de annál intenzívebben táplál. A csomagban lapuló kesztyű ilyen kézkrémeknél áldás. Alaposan bekrémezem a kezeim vele, ráhúzom a kesztyűt és így alszom el. Hagy ne zengjek litániát az eredményről! :D Fantasztikus! 
Viszont nappalra teljesen más jellegű kézkrémet ajánlok ez helyett. 

Összességében...
Én nagyon ajánlom annak, akinek kiszáradásra hajlamos a bőre vagy szeret ügyelni arra, hogy a puhasága minél tovább megmaradjon. Fantasztikus kis szett és valószínűleg teljes méretben is meg fogom őket vásárolni. Továbbá mint fent is említettem, kiváló lehet karácsonyi ajándékként is!

A termékek és maga a szett is beszerezhetőek tanácsadóknál, illetve itt és természetesen Iparfümérián is, ha valaki nem ragaszkodik tanácsadónál való vásárláshoz! :)

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése