Random | Goodiebox - Február


Ismét dobozolunk így lusta vasárnap alkalmával, mégpedig a a Valentin napi Goodiebox kerül főszerepbe. Ugyanis a legutóbbi beszámolóm után a Goodiebox csapata meglepte Berryt a februári PLUS dobozzal, amit innen is nagyon köszönök Nekik! :) 

Mikor megérkezett a box már alig vártam, hogy megmutathassam Berrynek, aki most sokkal izgatottabban fogadta. Egyszerűen totális extázisba került és alig tudtam egyenként megmutatni neki a tartalmát és lefotózni a teljes eseményt, a videózást pedig meg sem próbáltam, mert minden egyes  játékkal és finom falattal boldogan szaladt el és nem volt hajlandó nekem pózolni velük. Volt még ezután két próbálkozásom, de sikertelenül....lesz még egy harmadik, ha sikeres, akkor kiegészítem vele a bejegyzést! :D


A decemberi box kisebb csalódásai után igazán boldog és elégedett voltam, hogy ez a kiadás minden ízében a kutyusokra fókuszál. Igaz, jól tudnak esni a gazdinak szánt apró meglepetések is, de én mégsem hiányoltam ezt ebből a dobozból. Látva azt az örömöt, ahogy minden egyes darabjáért odáig van, nekem sokkal többet jelent, mint bármilyen belecsempészett "gazdis" ajándék.

Tehát 7 féle változatos termék lapult a dobozban Berry számára, plusz kedvezménykártyák és a bontogatás élménye. Imádjuk! <3 :D 


Lássuk a tartalmát kicsit részletesebben: 


Ancol plüssjátékok, "Mosoly" és "Monster" | 2030Ft és 2900Ft 
A mosoly plüss nagyon jópofa :D. Ahogy odaadtuk neki azonnal el is szaladt vele, és jelenleg is az ágyikójában pihen. Minden nap úgy őrzi a cicáktól mintha kötelező lenne. Próbáltam lefotózni mikor a szájában van, mert jókat röhögtünk rajta, de eddig egyszer nem sikerült megörökítenem. (nem adom ám fel!!!)

A rája (vagymilyen:D) alakú csipogós plüss újfent okozott némi izgalmat, ahogy rájött, hogy bizony ő is ad ki magából hangokat, mint az előző dobozban lévő krokodil, de ettől legalább nem fél, és ha úgy tartja kedve játszik is vele. Viszont nincs az ágyában, ugyebááár oda csak a kivételesek kerülhetnek... :D


Antos Fish D'light Twists jutalomfalat | 100g 1250Ft
"100% természetes, prémium minőségű halbőrből készült, zsírszegény, proteinben gazdag jutalomfalat. "

Mikor kibontottam azt hittem fejre állok, olyan masszív halszaga van, Berry meg attól, hogy mikor adok már neki belőle. Én nem gondoltam volna, hogy ennyire ízleni fog neki, de ilyen gyorsan még jutifali nem fogyott el :D. Legalább jó tudni, hogy a halas dolgok is ugyanúgy bejönnek neki, mint a csirkés, marhás finomságok. 


Good Boy Mighty Beast JNR kutyajáték | 1600Ft
"Jutalomfalattal tölthető játék, ami kétszer annyira rugalmas gumiból készült, mint az átlag gumis játékok. Úszik a vízen, erős és tartós, egyedi, természetes formulával készült és marhás ízesítésű."

Az abszolút number one a dobozból. Az, hogy az alakja labdaszerű (Berry szerint :D), plusz rágcsálható, plusz ízletes, PLUSZ még finom falatokat is tesz a gazdi bele, amit megehet vígan. Á, kész álom játék számára ez a kis lila orrszarvú. Órákig képes rágcsálni és kimatatni belőle a jutifalit, emellett kitartóan hozza utánunk, hogy légyszi dobjuk már el neki :D. Ha tönkremegy/eltűnik stb. tuti pótolni fogjuk!


Antos Cerea jutalomfalatok | 400Ft/db
"A fehér színű búza keményítőből, glicerinből, krumpli és rizs fehérjéből, növényi rostokból, vitaminokból, ásványi anyagokból, lecitinből és természetes ízesítő és színezékből áll, míg a zöld színűben klorofil és szegfűszeg is került ezek mellé."

Azt hittem, hogy jó fél órát fog eltölteni a rágcsálásukkal, mivel elég keménynek tűntek, de tévedtem. 5 perc alatt jóízűen elpusztította ezeket a jutalomfalatokat. Green & Wilds Bag of Mini Bakes lazac és hínár ízesítésű jutalomfalat | 100g 900Ft (Goodiebox kedvenc)
"100% természetes szív alakú kekszek. Búza mentesek, illetve nem tartalmaznak hozzáadott sót, cukrot, konzerváló anyagot és ízfokozót sem. Ellenben igen gazdagok rostban (rozs és zabliszt, zabszemek, lenmag, hínár, lazac, növényi olaj, répa, rozmaring). A csomagolása pedig biológiailag lebomló."

Nagyon igényes csomagolásban lapultak a kis szív alakú jutalomfalatok. Ezekkel töltöttem meg a Mighty Beast játékot, és kitartóan, élvezettel játszott is vele, hogy megkaparintsa a szívecskéket, hogy utána jóízűen el is fogyassza. Öröm olyan falatokat adni Berrynek, amik 100%-ban természetesek és nem terheli meg a gyomrát :). A márka egyébként a jutalomfalatok mellett eco játékokat, prémium eledeleket és természetes "rágókákat" is kínál. 


Good Boy Cigars jutalomfalat | 5db 1200Ft
"100% természetes sertésbőr a rágóizmok fejlesztésére."

Na, ezzel tényleg órákat eltöltött Berry. Ilyen hosszú időre ritkán foglalja le valami, de nagyon türelmesen és boldogan csócsálja. Izgága kutyusokkal a legjobb ami történhet szerintem. Ha elfogy, nagyon szívesen újravenném neki. 

+ Kuponok:
Hund & Herrchen 20% kedvezmény és ingyenes szállítás kupon. A márka valódi, minősített natúr-kozmetikumokat kínál kutyák számára! Termékeik mentesek parfümtől, színező anyagoktól, SLS-től, paraffintól, parabéntől, szilikontól, gluténtől és pálmaolajtól. 
Bol-dog.hu kedvezménykupon egyedi kutyás ajándéktárgyakra!
Goodiebox Specials kártya

Összességében...
kijelenthetem, hogy maradéktalanul elégedett voltam a tartalmával. Fantasztikus kiadás volt ez a februári!!! :) Örülök, hogy számomra új márkák termékeit ismerhettem meg, és annak is nagyon örülök, mint fent is említettem, hogy a doboz tartalma csak a kutyusomnak szólt, aki szintén totálisan odáig volt a tartalmáért. 


Ha Ti is szeretnétek meglepni kutyusotokat egy Goodiebox-xal, akkor erre március 7-én lesz újra lehetőségetek! CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése