Ha imádod a mandulát... | Weleda Mandula kézkrém és testápoló


Én azok közé tartozom, akik egyszerűen odáig vannak a mandula illatáért, meg a manduláért ééés mindenért, ami mandulás. Egen, ha nem lenne aranyárban, zsákszám lenne itthon :D, addig is megelégszem azzal, hogy ilyen illatú krémekben fürdök, bármikor, ha kedvem tartja! 

A Weleda Mandulás kollekciója az érzékeny, száraz bőr ápolására lett megalkotva, fő hatóanyaga a bio mandulaolaj, ami védi, hidratálja és nyugtatja a bőrt. A kollekció tartalmaz tusfürdőt, testápolót, mandulaolajat, kézkrémet, arclemosót és arckrémet is! Bővebben itt megtekinthetitek.

Most rendhagyó módon nem fogom külön-külön véleményezni a termékeket, mert lényegében ugyanazt írnám mindkettőről egy-két különbségtől eltekintve, ami értelemszerűen a csomagolásukban nyilvánul meg először. A kézkrém puha fém tubusban van és a kupakja tekerős, amit nem mindenki kedvel, nekem nincs vele problémám szerencsére :D csakkézkrémezhessekorrbaszájba. Nekem totál gyógyszertári krém benyomását kelti, de ez a szép kis rózsaszín, mandulavirággal díszített csomagolás igazán nőcissé teszi, akárcsak a testápolót, ami olyan pumpás fejet kapott, amivel idáig még nem találkoztam. A kupak nyílásánál egy aprócska szilikongolyó szabályozza a testápoló adagolását, és azt is, hogy ne duguljon el a fej az esetlegesen beszáradt krémtől és így talán higiénikusabb is, nem jut bele a flakonba semmi, csak kifelé távozhat. Erről fotót is készítettem természetesen, nagyon mókás #alányakibármilyenapróságnakörül


Térjünk rá a bennük rejlő krémekre...folytatnám is a testápolóéval, ami igazán könnyed, vizes-olajos érzetű, nagyon hamar beszívódik, ragacsos érzetet nem, de egy pár percig tartó olajos sikamlósságot hagy maga után. (a képen jobbra) Számomra ez nem kellemetlen, nem sok, főleg, hogy miután végleg beszívódik hidratált, puha és selymes bőrt kapok. Ez a kézkrémről (a kép bal oldalán) ugyancsak elmondható, bár ennek állaga gazdagabb, zsírosabb, de még azért nem Bepanthen jellegű :D, mégis tipikusan "esti kézkrém", aminek kell némi idő, hogy beszívódjon, de a végeredmény magáért beszél, pihepuha, sima praclik, és ajánlom akár erősen kiszáradt kezekre is, mert azokra is hatékony, a hatását napközben egy könnyed, vizes, illatos kézkrémmel szépen szinten lehet tartani.


Ha már illat. Ó igen, mandula! Ki hitte volna, mi? :D De mintha a mandula illatának széles spektrumát csempészték volna bele mindkét termékbe. Ha a tubusból szagolgatom kellemesen édeskés mandula illatot érzek, ha bekenem vele magam szinte ordítóan édes, marcipános, már-már művi, mint az aroma, de ahogy dolgozgatom el a krémet, úgy válik natúr mandula illatúvá és illan el ez a már agresszíven édes marcipán akkord, helyet hagyva a szelíd, krémes mandula illatnak, ami nem sokkal később sajnos vagy nem sajnos, de teljesen elhalványul :(. Bár kiváltképp a hidegebb időkben kedvelem a mandula édes illatát, ezekben a krémekben mégis illékony formában találjuk meg, így nem válik túl töménnyé és fullasztóvá, bátran kenegettem melegebb napokon is, nem fordultam fel tőle :D

Összességében...
abszolút hatékony és jó kis krémek, bár az áruk egy nüansznyival lehetne kedvezőbb! A kézkrémet különösképp megszerettem, a Citrusos kollekció kézkrémje nyárra mennyei lehet (és amúgy is, minden ami citrusos :D). Egyedül azt sajnálom, hogy a krémes mandula illatuk nem tart olyan hosszan!


Ha szeretnétek megvásárolni a kézkrémet KATT IDE, ha a testápolót, akkor IDE!
Jó hír, hogy most a Mandulás kollekció összes tagja akciós áron vásárolható meg :)
*A termékeket tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a véleményem.

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése