First - Fossil | Gold, Silver, Gray


Bemutatom nektek életem első karóráját!!! Ugye milyen csodaszép?
Igen-igen, ennek is elérkezett az ideje. Jó nagy dobra verem most :D, de őszintén srácok, a csillagok állásának és a negyedévszázados születésnapomnak köszönhetően olyan első órám van, aminél jelenleg szebbet és jobbat el sem tudnék képzelni. Ez méltó kezdet!!!
Divatóra kategóriában a Fossil szerintem mind minőségben, mind stílusban magasan kiemelkedőt nyújt. Ha egy óra felkeltette a figyelmem, tuti ettől a márkától volt.
Meg sem lepődtem, hogy AZ órát náluk találtam meg. *szerelmesmélysóhaj*
Hát ide nézzetek, a kis Zsaklin:


 Zsaklin :D, mivel a Jacqueline kollekció egyik darabja - pontosabban az ES4032P kódszámú.
Szeretem, hogy egyszerű, de mégis különleges, hogy lezser, de van benne egy leheletnyi elegancia, hogy nőies, de nem túlzóan, hogy összességében modern, de klasszikus vonásai is vannak.
Az óratok ezüst és arany párosa is eszméletlenül megfogott, hiszen ezáltal arany és ezüst ékszerekhez is párosítható. Báááár, ha az ezüst rész lett volna rajta többségben, elgondolkodtam volna, hogy ezt a típust válasszam vagy valamilyen másikat. Még szerencse, hogy nem így van! :D
Annak pedig külön örültem, hogy nem római számos az óralap, az én stílusomnak az már túl klasszikus és komoly (majd később Niki, később), az arab számok modernebb, letisztultabb jelleget adnak neki. A számlap a hónap napját is jelzi, ha pont elfelejteném.
A 14mm-es pihepuha szürke bőrszíjat is imádom, ettől olyan kis fiatalos és lezser. Szerencsére nagyon egyszerűen cserélhető a szíj, így a jövőben szeretnék rá másikat, valamilyen finom kis nude színben vagy legyek vagány és legyen méregzöld? :D hmhmhm?
Összességében egy nagyon jó minőségű óráról van szó, minden részlete szépen, gondosan kialakított, divatóra lévén szerintem tényleg a legtöbb, amit kaphatunk.


Az órát a ProKarórák webshopból választottam, ahol a női karóra kínálat haaataalmas, rengeteg karóra közül válogathatunk, láttam olyat is amit tuti a NASA fejlesztett :D, meg olyat is, amin azt se tudnám mit nézzek. És szinte mindig találkozhatunk valamilyen akcióval egyes darabokra, ezért érdemes olykor-olykor az oldalukra kattintani.
Ebből a típusból sajnos ez volt az utolsó, így nem tudom közvetlen belinkelni, de a többit itt megtekinthetitek. Ez a komolyabb, elegáns alkotás is olyan gyönyörű! Az a kis bőr sáv a szíjnál!!!!!! Ezek az extrák éltetnek esküszöm :DD
 A Fossil oldalán viszont megtalálható, ha egyéb műszaki adatot is szeretnétek róla megtudni. De sajnos itt is Out of Stock. Nem csodálom, na! :D 

Azt hiszem tényleg tökéletes választásnak bizonyult, persze minden paraméter a rendelkezésemre állt, aminek hála eltudtam képzelni milyen is lehet, hogyan állhat majd, így könnyű dolgom volt és abszolút nem csalódtam, mikor kibontottam.
Nagyon nagyon tetszik magamon,  bízom benne, hogy sokáig hordhatom! :) 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése