Rimmel | MAGNIF'Eyes paletta - London nudes calling -


Fú, hát nagyon rég volt már, hogy egy Rimmel termék a tesztalanyom. Ennek több oka is van persze, mondjuk a legnagyobb, hogy ráfüggtem a netes vásárlásra vagy inkább a kis hazánkban nem beszerezhető márkákra?! :D Igaz, úgy amblokk rég jártam már drogáriában és így esélyem sincs, hogy megkívánjak egy-egy újdonságot és neadjisten meg is vegyem valamelyiket.
 Aztán nemrég lehetőségem adódott kipróbálni ezt a Rimmel palettát, lázba is jöttem, hiszen igazán jól összerakott kis terméknek tűnnek ezek a Magnif"eyes palik. Hozzám a London Nudes Calling  érkezett, ami 8 rózsaszínes-mályvás-barnás árnyalatot tartalmaz.


Egy apró infó, hogy a Magnif'Eyes paletták 3 színben elérhetőek eredetileg, hozzánk viszont csak kettő került a polcokra, a posztban is szereplő London Nudes Calling és az ünnepies, aranyló Keep Calm & Wear Gold nevezetű, a számkivetett pedig a Grounge Glamour lett nude és füstös színeivel.
Azt is tudni kell róluk a leírás szerint, hogy intenzív, gazdag és hosszan tartó színek jellemzik a palettákat, semmi gyűrődés, semmi foltosodás! Na majd meglátjuk :D


Annak kimondottan örültem, hogy hozzám ez a színösszeállítás érkezett, finom kis mályvás tónusok, metálos, selymes ragyogás...csupa nőiesség ez a paletta kérem. Egy nüansznyit emlékeztet az Urban Decay Naked 3 palettára (amit én nem ajánlok túlzottan), de manapság mi nem emlékeztet erre vagy arra, ugye?! :D Na, de szenteljünk egy nagyon rövidke jellemzést a csomagolására is, ami jól záródik,  táskabarát és van benne tükör(!), összességében nincs vele semmi baj. A belbeccsel már sajnos igen. Ugyanis primer nélkül szinte esélytelen, hogy szépen tapadjanak, a fényes színek nagyja még csak-csak, de a többi, kiváltképp a két világos árnyalat, úgy ahogy van nulla, amit produkál. A legvilágosabb szemhéjalappal se működik, a lehető legrosszabb pigmentáltság és minőség, amivel ebben az évben találkoztam. Ezt a palettát tényleg a metál fényű árnyalatok mentik meg, amik viszont nagyon szépek!
De a leglényegesebb infó, hogy alap nélkül kár ezzel a palettával bármit is kezdeni. A lenti színminták is alapozón készültek.


Nos a színekről kicsit részletesebben, balról jobbra haladva:
- Matt krémszín: borzasztó. Sajnos sehogy sem működik, porol is a szentem, áh, ez a teljesítmény siralmas.
- Selyemfényű, aranyló bézs: a pigmentáltsága gyenge, szintén porol, de egy kis primer segítségével még valamelyest menthető a helyzet. Egyébként egész szép kis árnyalat :)
- Metál fényű rózsaarany: na, ő már sokkal jobban muzsikál, pigmentált, gyönyörű, lágy rózsaarany, viszont a textúrájával vigyázni kell, mert már-már krémes, ami hajlamos összetapadni, összeállni és szinte kapargatni kell a felületét, hogy kinyerj egy kis színt belőle.
- Matt, lilás tónusú barna: puha, selymes a textúrája és alig porol, közepesen pigmentált, alappal viszont egész széppé építgethető és jól is satírozható.
- Jeges fényű taupe: a fényes árnyalatok közül ő a gyenge láncszem, alig fog önmagában, puha, poroló textúrája van, mentségére legyen mondva, hogy primer segítségével szépen megmutatja magát.
- Metál fényű taupe: ő is ez a már-már krémes, összeálló textúra, de pigmentált és jól tapad, szintén tartós, nem porol.
- Metál fényű rózsás bronz: dettó ez a krémes állag, de a pigmentáltsága már gyengébb, muszáj építgetni, beledolgozgatni a szemhéjba, hogy visszakapjuk ezt a dögös metálos bronz színt.
- Lilásan-rózsaszínesen csillogó sötétlila: közepesen pigmentált, puha, kissé poroló textúra, aminek szintén kell egy jó kis krémes alap, amibe beletapadhat. Egész különleges szemhéjpúderré teszik a benne lévő csillámok! :)


Összességében...hát mittudomén. Azt hittem több rejlik majd benne, mert az "első látás" ANNYIRA pozitív élmény volt, hiszen jó ez a színösszeállítás, szépek na, nem unalmasak, alig vártam, hogy belekontárkodjak. Csak a minősége, ami rettentően ingadozó, nem hozza, amit ígért a leírás alapján.
Mondjuk az is igaz, hogy nem a reménytelen kategóriába való, mert már készítettem vele szép kis sminket, amit meg is fogok mutatni, viszont 3500Ft abszolút pénzkidobás érte, szóval ha valakit mégis elvarázsolt, várjon meg egy jó kis akciót és akkor szerezze be valamelyik drogériában (Dm, Müller, Rossmann) vagy akár online (Rossmann, Notino) is.


Nektek hogy tetszik? Próbáltátok már? Vélemények? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

 1. "Összességében...hát mittudomén" Most nagyon nevetek. :D
  Szeretem az ilyen őszinte véleményt! :) Nekem is egyértelműen Naked 3 másolatnak tűnik, a másik két pali is azokat akarja másolni. A színmintáid szépek lettek, de 3500 Ft-ot tényleg nagyon nem ér meg. Várom a sminket! ;) :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Bocsánat a kései válaszért! :) Hehe, örülök, hogy felvidíthattalak :D Egyetértek továbbra is, kizárólag akciós áron érdemes neki esélyt adni. A smink pedig, ha minden jóóól megy a jövőhéten érkezik.

   Törlés