Solone | Fantasy Wonderland paletta


Hű, már idejét sem tudom mikor került egy ennyire édes és vidám sminktermék a kezeim közé. Márpedig a Solone kínálatában csak ilyen termékekkel találkozhattok. Széles termékpaletta, elbűvölő kollekciók, mesebeli csomagolások, de nem csak a külcsín az, amire nagy hangsúlyt fordítanak, a belbecs is ugyanilyen figyelmet élvez. Változatos textúrák, magas minőségű alapanyagok jellemzik a márka termékeit, és számos elismerő díj, amit bezsebeltek velük. A neve is beszédes: So, mint So colorful - hogy csodás és színes életet alkothass magadnak, Lo, mint Love - hogy szeretettel tapasztald meg az élet szépségét és NE, mint New Age, azaz egy új kor, hogy olyan sminket használhass, ami más, mint amit valaha is próbáltál. Hoppá, miiicsooda végszó :D. Izgatottan kezdtem hát bele a termékek tesztelésbe.


Az első amit bemutatok a Fantasy Wonderland paletta - ahogy a SzépségCenterben megtaláljátok: Fantáziapaletta :) - a Color Party kollekció tagja, ami 5 féle terméket kínál: két palettát, egy kétvégű szemöldökceruzát, egy kétvégű vízálló filces szemhéjtust és 6 színben elérhető vízálló szemceruzát.

A csomagolása jól záródó fém tok, rajta édibbnél édibb figurákkal, vidám színekkel, imádni való! :) A paletta tartalmaz még egy kétvégű applikátort a minőségibb fajtából, és amit én hiányoltam az egy tükör, de már egész szépen kezdek hozzászokni, mivel egyre több ilyen palettát használok. 
8 árnyalat lapul benne, ami mind mind ragyogó, egyik jobban másik kevésbé. Igyekeztem megörökíteni ezt a tündöklést, amit azt hiszem sikerült is, lent láthatjátok miről is van szó. Megmondom őszintén engem a benne lévő színek sokkal jobban megfogtak, mint a paletta cukisága. Főleg az a barack szín ott fent balra!!! 


Térjünk is rájuk: nos, mindegyikről elmondhatom, hogy remekül pigmentáltak, puhák, selymesek és nagyon jól tapadnak, nem potyog egyik sem. Tartósak, színeik nem fakulnak meg a nap folyamán és mint fent is említettem mindegyik nagyon fényes, ragyogó, de azért van némi eltérés köztük, amire röviden kitérnék, ha nem bánjátok :D, tehát fentről indulva:
- Metál fényű barack, csodaszép, egyszerűen imádom!
- Selyemfényű csokoládé egy kis lilás felhanggal.
- Enyhén metál fényű tapue, ennek van a legszárazabb textúrája a többihez képest, de így is remekül működik. 
- Sötétbarna vagy olíva? nem is tudom, mindig másnak látom :D, de ami tuti, hogy tele van ezernyi szikrázó csillámmal, pontosabban gyémántporral, elbűvölően szép árnyalat.
- Erősen metál fényű arany, már-már krémesen puha, mint a folyékony arany, amit finoman megspékeltek gyémántporral is. Gyönyörű!!!!
- Selyemfényű bronz.
Végül pedig a két nagyobb méretű szemhéjpúder:
- Metál fényű arany, ezernyi arany és fehér csillámporral, ragyogó!
- Ugyanez csak halvány barackos rózsaszín színben, a másik abszolút kedvenc :D
A csillámporos színekre jellemzően sajnos pillanatok alatt a szemünk mellett az arcunk is csillámtengerbe borulhat, erre megoldás ha a szem alatti területet vastagabb púderréteggel fedjük, amibe belehullhatnak a csillámok, aztán egy jól irányzott mozdulattal a púdert eltávolíthatjuk velük együtt. Ezután fixálhatjuk a szemsminket egy fixálóspray segítségével a betonbiztos tartás érdekében, illetve celluxszal leszedegetni, ami esetleg még ott maradt. De én nem bánom ezt a kis plusz procedúrát, mert gyönyörű sminkek készíthetőek vele, amit hamarosan meg is mutatok nektek. 
A paletta ára egyébként 3390 Ft, ami nagyon korrekt ár ezért a minőségért. 


Összességében...tudom, hogy sokan nem hiszik, hogy egy cuki - gyereksmink benyomását keltő - paletta minőséget képviselhet, pedig lassan el kell hinnünk, hogy a keletről érkező sminktermékek lásd. HolikaHolika, Etude House, A'Pieu, TonyMoly, hogy a koreai felhozatalt mondjam, mind-mind megbízható, kiváló minőségű sminktermékeket kínál és most már a Solone is Ázsiából! :)
Nézzetek szét náluk, katt ide.

Ha pedig ezt a palettát szeretnétek megvásárolni, akkor ezen a linken elérhetitek!

Mit szóltok hozzá? :)

CONVERSATION

2 megjegyzés:

 1. Nagyon szépek a színek, klassz kis paletta! Egyetlen matt barna kéne bele, és tökéletes lenne. A fényes barack csodásan mehet a kék szemedhez, nekem sajnos nem annyira állna jól. Ezt egyébként csak nem rég sikerült felfedeznem, az ilyen copper árnyalatoktól betegnek nézek ki. :( Várom a többi tesztet is! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Belepasszolna közéjük az a matt barna azt el kell ismerni, valami jó kis étcsoki árnyalatban, de magam is meglepődtem, hogy egyébként zsongok ezért a ragyogásért :D

   Én vallom, hogy minden szín jól áll mindenkinek, csak nem mindegy milyen tónusát, árnyalatát vagy éppen hogy hova és mennyit viszünk fel belőle. Kizárólag rezes színekkel készült sminkben én sem érzem jól magam, úgyhogy teljesen átérzem a helyzeted. Én igyekszem mellé olyan színeket tenni, amikkel megfér és jól mutat! Próbáld ki Te is :)

   Igyekszem ám velük, a tus fog következni minden bizonnyal! :*

   Törlés