Hello Nizzka!


Miért döntöttem a név/profil váltás mellett?
Mert a Made in Beauty nevet az utóbbi időben kicsit sem éreztem magaménak. Már nem kötődtem hozzá. Szinte semennyire. Ami azt illeti a beauty jelző egy olyan keretet adott a blogon lévő témának, ami kezdett kényelmetlenné válni. Na, nem mintha nem imádnék kencékről írogatni, sminkekkel inspirálni titeket, de annyi mindenről szerettem volna még írni. Persze tiszta sor, hogy a saját blogján, a blog nevétől függetlenül mindenki olyan tartalmat oszt meg, amilyet akar, de én nem szerettem volna egy szépségblogot receptekkel, inspirációkkal, random témákkal teletűzdelni, mert aki rám kattintott termékteszt, smink miatt tette. Végül egyfajta kompromisszumként létrehoztam a Lusta Vasárnap sorozatot (vagy minek is nevezzem), mikor minden vasárnap szépségápolástól eltérő témában írtam, de sajnos ez sem működött hosszútávon, ugyanúgy korlátozva éreztem magam. Sokszor jó lett volna aktuálisnak lennem, de nem mindig jött össze és inkább hagytam az egészet a fenébe. Viszont az új név és arculat alá úgy gondolom befér majd minden, ami én vagyok és szívesen írnék róla nektek! :)

Miért Nizzka? 
Hú, nagyon, NAGYON sokat agyaltam a blog új nevén. Konkrétan ezzel töltöttem a legtöbb időt. Aztán, mikor a beceneveim egyikén szólítottak, totál egyértelművé vált, hogy Niszka lesz az. IGEN!!! Viszont, mivel a hazai közönség után Amerikából, Angliából és Németországból olvasnak a legtöbben, nem szerettem volna őket ezzel a névvel fárasztani, így lett Nizzka a blogom új neve. Rövid, jól csengő, megjegyezhető. Imádom! Jóformán annyira tetszik, hogy ki sem kértem mások véleményét róla, hogy szerintük jó-e, csak közöltem, hogy szinte 100%, hogy ez lesz, és minden ismerősöm visszajelzése pozitív volt. Vhii. Bízom benne, hogy nektek is tetszeni fog! :)

Milyen változások lesznek?
Nagyrészt természetesen marad a szépség téma, maradnak a sminkek és minden, amit eddig megszokhattatok tőlem szépségápolás témában. Amik viszont minden bizonnyal* bevezetésre kerülnek:
- változatos receptek (sütik, befőzés, bármi)
- kreatív ötletek, DIY posztok 
- lakás dekoráció, inspiráció, tippek, ötletek
- ajánlók mindenféle témában (pl. kedvenc nem beauty webshopok)
-  kiskedvencek (mert lassan nekik többet vásárolok, mint magamnak :D)
- tulajdonképpen tényleg bármi, amit szívesen megosztanék veletek
*Az ígérgetésről már leszoktam :D, mert valahogy mindig úgy alakulnak a dolgok ahogy akarnak, nem úgy, ahogy én elterveztem, szóval a fent leírt lista nem ígéret, mert lehet egy befőzéses bejegyzés sem lesz a blogon, de egy különleges pác receptje igen. Ó és várom a ti ötleteiteket is természetesen! Ne kíméljetek!!! 

Mit kell még tudnotok? 
Hogy a blog kinézete is teljesen megváltozott. Nagyon tetszett az előző sablon is, de szerettem volna visszatérni a blog jellegű kinézethez. Lesznek még apró változtatások, de azt hiszem ebben is ez az igazi jelenleg. Aztán kitudja, ez is a 4. sablon volt, amin dolgoztam :DHol találtok meg ezentúl új néven? 
Email: info@nizzka.com


Szóval srácok, üdv a Nizzka blogon! Érezzétek jól magatokat  


CONVERSATION

2 megjegyzés:

 1. Jujcika, nagyon bejön! :D Eredeti, jól csengő, hamisíthatatlan!

  Már várok kb. minden újdonságot, főleg lakberendezés, rendszerezés témában. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De jóóó! Úgy örülök, hogy tetszik!!! :) Köszönöm <3 Igyekszem ám minél előbb ezeken a területeken is alkotni :D

   Törlés