Max Factor | False Lash Epic szempillaspirál & Smokey Eye Drama Kit paletta - Sumptuous Golds -


Mivel holnap véget ér a bloggereknek rendezett Max Factor #myepiclook nyerményjáték, ahol a szavazók között is kisorsolnak 3db ajándékcsomagot benne egy Max Factor False Lash Epic szempillaspirállal és egy Max Factor Smokey Eyes Drama Kit palettával Sumptuous Gold színben, gondoltam megmutatom őket közelebbről is. Sajnos én - rajtam kívül álló okok miatt - nem tudtam a nyereményjátékon indulni, pedig nagyon szerettem volna, de hát ilyen az, mikor máshogy alakulnak a dolgok. Az elképzelt sminket a termékekkel természetesen elfogom készíteni és meg is mutatom  majd nektek, de addig is nézzétek meg a lányok sminkjeit, inspirálódjatok! :) 


Max Factor False Lash Epic szempillaspirál 

A márka legújabb - sminkmesterek által ihletett - szempillaspirálja a leírás szerint egy áttörő innováció, ami a spirál keféjében mutatkozik meg, kialakítása - 4 különböző típusú, lapos és kúp alakú sörtéivel és sötétedő festékösszetételével - lehetővé teszi, hogy egy szempilla se maradjon láthatatlan! 
Használata két lépésben:
1. lépés: a kefe középső részével fesd át a szempilláid a tövektől a szempillák végéig, majd ívelt oldalaival göndörítsd pilláidat!
2. lépés: a rövid, nehezen elérhető helyeken használd a gömb alakú végét, hogy minden pillaszál hangsúlyos legyen! 


Sötétedő festékösszetétel. Hogy micsoda? Nos, erre konkrét választ nem kapunk, de ennyit megtudhatunk róla:
Magas víztartalma miatt hosszan tartó hatást ígér, alacsony és magas olvadáspontú viaszt tartalmaz, előbbi akadálymentes alkalmazást biztosít, utóbbi pedig segít ellenállni a fakulásnak és elkenődésnek. A fényes polimer pedig természetes ragyogást és fényt ad. Szóval most akkor miért sötétedő? :D Oxidálódik? Ébenfeketéből éjfeketévé? :D Ne csináljátok ezt velem. Egyébként ez az egyetlen, ami jelenleg nem tetszik a szempillaspirálban, a formula, ha sötétedik, ha nem (kézfejre kent mintán úgy néz ki, hogy nem, és a szempilláimon se vettem észre semmit, badumtss). Azért írom, hogy jelenleg, mert mind a legtöbb, hasonlóan krémes, nem túl sűrű formulánál, jót tesz neki egy kis "állás", ami picit szárazabbá teszi és sokkal szebb lesz vele a végeredmény. Nem kerül majd a kefére 100 rétegnyi szempillaspirál mennyiség, ami nem tapasztja majd össze az egyébként rendezetten szétválasztott szálakat, nem lesz csomós és nem is nehezít rajtuk. Sajnos jelenleg mindegyiket tapasztalom, ahogy a maszatolódást is. Könnyezős fajta vagyok az tény, de pár óra múlva fátyolos sötétségbe borul a szemem alatti terület, ha nem korrigálnám nem is tudom hogy néznék ki a nap végére. Vá. Pedig istenemre mondom a keféje faaantasztikus. Jóformán 3 típusú spirál került egy fejre. Amióta megjelent a Givenchy Phenomen'Eyes szempillaspirálja pedignemmostvolt, azóta vágytam egy apró tengerisünfejű szempillaspirálra, amit csak kipróbálni sikerült, de megvenni akkor még nem tudtam, na mindegy, a lényeg, hogy ez hasonlít rá és remekül működik, könnyedén elérhetőek vele az apró pillácskák, de szimplán csak ezzel spirálozni is abszolút működőképes. Szerencsére hamar sikerült ráéreznem úgy amblokk a használatára, legyen az bármelyik része a fejnek! Sanszos, nagyon sanszos, hogy más MF spirálba fogom ezt az Epic Lash kefét tenni és úgy használni, mert nem hagyhatom veszni ezt a 3in1 dolgot. 


Összességében...
mint már feljebb kiderült, az innovatív Epic spirálfejért odáig vagyok, de a formula nem a kedvencem. Ez persze nem jelenti azt, hogy neked is maszatolódik majd vagy nem fog tetszeni a végeredmény, szóval esélyt mindenképp adj neki. Ára: kb. 4400Ft. Megtalálod a Rossmann, Dm és Müller kínálatában is illetve a Rossmann webshopjában és a Notinon is! 


 Smokey Eye Drama Kit szemöldök és szemhéjpúder paletta 
- Sumptuous Golds -

A következő termék ez a 4 színből álló, füstös szemek elkészítéséhez szolgáló szemöldök és szemhéjpúder paletta. Elvileg kereskedelmi forgalomban nem kapható színösszeállításban. Őszintén szólva én teljesen eltekintenék attól, hogy ezekben a palettákban szemöldökszínező púder is van, mert mint ebben is a sötétbarna, sokunknak totálisan alkalmatlan szín ahhoz, hogy ezzel töltsük ki a szemöldökünket, ellenben sminkben nyilván tökéletes! Próbáltam már egy másik Smokey Eye Drama Kit palit Opulent Nudes árnyalatban, amivel maradéktalanul elégedett vagyok, szóval abszolút bizakodóan fogtam a kezemben ezt színösszeállítást is.

Nos, ez a Sumptuous Golds kimondottan ünnepi paletta a benne lévő fényes, csillogó aranyló, bronzos, barnás árnyalatoknak köszönhetően. Mindegyik megfelelően pigmentált, jól tapad és könnyű velük dolgozni és intenzívek maradnak a színek egész nap. Egyetlen negatívum, hogy picit porolnak.
Összességében...nem igazán tudok belekötni, alkalomra valóban tökéletes, pigmentáltak a színei, remek velük dolgozni, szóval ár-érték arányban szerintem abszolút rendben van. Ára: 3500Ft. Bár kereskedelmi forgalomban (gondolom még) nem kapható, de szeretnéd megvásárolni, akkor a Notinon ezt is megtalálod! Ó és a vele készült sminkkel hamarosan jövök.Nektek hogy tetszenek? :) *Köszönöm a Max Factornak, hogy létrejöhetett ez a bejegyzés! 

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése