Inglot | Rainbow szemhéjpúderek - 111, 129 -


Az Inglot is azon márkák közé tartozik, akiktől mindig is szerettem volna valamit kipróbálni, mivel jóformán csak pozitív véleményekkel és meggyőző színmintákkal találkoztam, ha rákerestem valamire tőlük. Na jó, kiváltképp a szemre való termékeikre :D. Ami nem csoda, gyönyörű, egymillió árnyalatban kapható szemhéjpúdereik, pigmentjeik, krémes tusaik egyszerűen lenyűgözőek. És most nem fogtok meglepődni, ha azt mondom, hogy megláttam ezeket a pigmenteket: ide nézzetek!!! és eldobtam a hajam :D, WÁO!!! Itt lett biztos, hogyha Inglot üzlet közelébe kerülök, bizony lesz "idemindet". Váratlanul is ért, mikor a Notinon kalandoztam, hogy basszusnemár, kapható náluk Inglot, meglepődésemben egyelőre csak két Rainbow szemhéjpúdert tettem a kosaramba, de nem is bánom! :) Lássuk őket:


Szóval két Rainbow szemhéjpúder; az egyik barackos árnyalatokkal, ez speciel matt is, a másik pedig lilás-pinkes csillogó, hogy végre bővítsem a színpalettám néhány komfortzónán túli árnyalattal és egyúttal eltérő textúrába is beletapizhatok, ó és mindjárt 6 féle szín közül válogathatok, ha sminkelgethetnékem támad, hiába csak két nagyobbacska pan helyét foglalják el a Z-palimban. (Az Inglot mono szemhéjpúdereinek tepsije is ekkora egyébként.)

A Rainbow-ok erőssége azt hiszem éppen ez, hogy három különböző árnyalat kerül egy pan-be, aminek bár a kinyerése így kicsit komplikáltabb a "hely szűke" miatt, de ha erre ráérzünk és már nem látjuk problémásnak, - nekem erre egy közepes fejű ecset a legjobb - akkor egy iszonyú jól kihasználható, praktikus kis palettát állíthatunk össze belőlük, amit a közel 14 színösszeállításból nem is olyan nehéz. Áruk a Notinon 3660Ft


111-es árnyalat 

Matt trió, egy sötétebb és egy világosabb, krémesebb barack árnyalattal, illetve egy világos krém színnel. Annyira frissek és üdék, jhaj, imádom mindet! A textúrájuk puha, selymes, jól tapadnak és kiválóan pigmentáltak, nem potyognak és a színei is tartósak. Próbálkoztam azzal is, hogy pirosítóként használom, de a világos bőröm esetében csak egy üde, lágy barackos leheletnek tűnik, nem tud pirosítóként érvényesülni, viszont pont ez adta az ötletet, hogy púderként használjam bizonyos területeken az arcomon, mert az összhatás élettel teli lesz, olyan ropogósan friss. Ó, hát na, nagyon ajánlom ezt a barackos hármast! :)


129-es árnyalat

Lilák és pinkek hármasa egy nagy adagnyi csillámmal. A pigmentáltságuk egész jó, bár száraz, kissé "krétás" textúrájuk miatt igénylik a szemhéjpúder alapot, hogy beletapadva kiadják igazi valójukat, na meg azt a rengeteg csillámot. Nos, az idők folyamán rájöttem, hogy nem szeretem, ha egy alapvetően matt szemhéjpúderbe csillámot tesznek. Egyre többször érzem, hogy olyan "csináljunk már valamit ezekkel a matt színekkel, ó, rendben, itt van fél bödön ezüst csillám, kimaradt az előző széria szemhéjpúdereiből, tegyük bele, jóvanezígy'." Most tényleg, vagy hagyják meg mattnak őket, vagy legyenek rendesen csillámosak, extra fénnyel meg mindennel :D, tudjátok. Ettől függetlenül az színek miatt nem bánom, hogy a kosaramban landolt, de nekem türelem és "satírsatírsatír" kell ehhez a kényes textúrához, hogy a végeredmény szép és gondosan kivitelezett smink legyen. 


Ti mit ajánlanátok még tutira az Inglot-tól? :)
Mit próbáltatok már tőlük?

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése