Mac | Nutcracker Sweet - So good for you - matt rúzs


Filóztam egy darabig, hogy a Nutcracker Sweet Plum Eye Bag szettel együtt vagy külön mutassam meg ezt a rúzst, végül úgy döntöttem külön, mivel ez az egyedüli limitált sminktermék a rendelésemből, amit még mindig kapni - a szett limitált neszesszerét leszámítva, azt sajnos már nem, a sminkek benne pedig az állandó kínálat részei, hamarosan meg is mutatom mindet - és az első limitált ünnepi kiadásos sminktermékem is, ami még különlegesebbé teszi ezt az egyébként sem unalmas vörös rúzst! :)


Ó és annyit még hagy mondjak el, hogy mennyire örülök, hogy a Mac Nutcracker Sweet kollekció végre újra vidám és színes ünnepi kiadása lett a márkának. Abszolút karácsonyi hangulatú ezzel a diótörő ihletésű dizájnnal, az arany részletekkel, a fukszia és burgundi színpárosával, a mókás pöttyökkel. Az előző néhány év kiadásaitól a hideg futkos a hátamon. Valószínűleg a tél zordabb oldala inspirálta őket. Sötét, hideg, jeges és hűvös...brrr, én ezekben semmilyen ünnepies vonást nem véltem felfedezni és nem is dobogtatták meg a szívem. Mondjuk másnak nyilván az a felüdülés, hogy nem a 126. mézes-mázas karácsonyi csin-bum cirkusz az egész kollekció, én mégis örülök, hogy most ez a vonal ihlette meg a Mac csapatát :)


Teháát: So good for you! A fukszia és burgundi párosa vidámmá, az arany felirat és szegély mégis elegánssá teszi a csomagolását. Hát, igencsak eltér a megszokott külcsíntől :D, ki is emelkedik a többi ajakkencém közül. Nagyon rég vágytam egy olyan vörös rúzsra, amiben van némi játékosság, egy kis extra, amitől nem túl klasszikus. Azt hiszem a So good for you pont ilyen! Intenzív, sötétebb árnyalatú pinkes vörös, kékes tónussal, jóformán minden bőrszín mellett csodásan mutat. A textúrája kellemesen krémes, nagyon szépen fed, na meg iszonyúan pigmentált, a lenti színminta 1 húzás eredménye. Egyetlen apró bánatom, hogy nem 100%-osan matt, sajnos egy leheletnyi fénye csak a rúzzsal együtt kopik, szerencsére ezt szépen teszi, mert szinte beissza a színét a szám és így nem olyan látványos az a kopás. A tartóssága is egész jó, nagyjából 4-6 óra, attól függően mennyi zsíros, ragadós étellel bombázzuk :D.
Összességében...igazán boldog vagyok, hogy sikerült a piros-vörös rúzsaim palettáját tarkítani ezzel az intenzív, ragyogóan vörös rúzzsal, ráadásul ilyen szép limitált formában. Nagy becsben fogom tartani ebben biztos vagyok :) 
Kedvezmény keretein belül 5360Ft-ért sikerült megvásárolnom, eredeti ára 6700Ft és itt találjátok a többi színnel együtt! CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése