Smink | Stormy Pink


A mai sminket a Mac Extra Dimension Smoky Mauve szemhéjpúdere ihlette, minden mást e köré építettem. Szokásomhoz híven került egy kicsi pigment ide, egy kicsi szemhéjpúder oda :D. Mostanság próbálom a kényes, extrán érzékeny szememet megkímélni és megtalálni azt a módot, technikát a sminkelésben, hogy anélkül könnyezhessen a szemem, hogy az elrondítaná a kész szemsminket, mert egyébként MINDIG akkor kezd el könnyezni, mikor fotóznám :D, de a belső szemzug kiemeléséről semmiképp sem szeretnék lemondani, mert az ide tett plusz fények, színek, csillogás, mind mind különlegessé tudják varázsolni a kész művet, szóval remélem sikerrel járok.

Felhasznált termékek:
- Mac Paintpot (Painterly)
- Mac Paintpot (Stormy Pink)
- Makeup Geek szemhéjpúderek (Ice Queen, Confection, Unexpected, Sensuous, Americano)
- Mac Extra Dimension szemhéjpúder (Smoky Mauve)
- Urban Decay Naked Basic paletta (Crave)
- Makeup Geek Sparklers (Zodiac)
- Bellápierre pigment (Exite)
- Műszempilla ebay-ről


CONVERSATION

4 megjegyzés:

 1. Nagyon-nagyon szép, jól kiemeli a szemed színét! :) (Megkérdezhetem milyen fényképezőgépet használsz? Csodálatosan visszaadja a színeket és klassz képet csinál!)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :))) Természetesen, Canon EOS 60D a váz, Canon EF 50mm f/1.8-as obival és egy makró közgyűrűvel illetve igyekszem mindig természetes fénynél fotózni :)

   Törlés
 2. Nagyon szép lett! Mint mindig. :)
  Tudsz esetleg a műszempillához linket adni? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Petra! :) Természetesen: http://www.ebay.com/itm/10-Pairs-Fake-Eye-Handmade-Long-Thick-Lashes-Natural-False-Eyelashes-Makeup-a-/261830252813?var=&hash=item0 a K19-es :)

   Törlés