FA | Honey Cream & Honey Elixir


Kimondott nosztalgikus hangulatba kerültem, mikor elkezdtem használni ezeket a mézes Fa finomságokat, ugyanis a márkával való kapcsolatom egészen óvodás koromig nyúlik vissza és keresztülkísért a kisiskolás éveimen is. Néhány emlékemben megbújik ám egy-egy Fa termék, pl. a nagyszüleim fürdőszobájában sorakozó szappanok vagy a karácsonyok, mikor sokan nem úszták meg Fa ajándékcsomag nélkül vagy mikor anya illatosítására használta a ruhák közé dugva a szappanjukat :D, na meg ugye a fürdések... Aztán ez az ismertség valahol ott ért véget, mikor "beauty öntudatra ébredtem" (haha) és magabiztosan konstatáltam, hogy nekem ettől marhára viszket a bőröm és ekcémás, száraz foltokkal voltam tele. De tényleg, rémes volt! Ez úgy 6-7 éve történhetett nagyjából.
Más márkára váltottunk és azóta szinte teljesen kikopott a Fa márka a repertoárunkból.
Most miért írok róluk mégis?
Mert valami megváltozott! Legnagyobb meglepetésemre egyik sem okozott kellemetlen tüneteket használat után, még az 5. alkalommal sem, sőt, meglepően jól hidratálnak, puha, selymes bőrt hagynak maguk után! Mit ne mondjak a nosztalgiázás mellett deja vu érzésem is támadt, mert a Syoss márkával hasonlóan jártam. :D Hát mi történik itt? (Ó semmi Niki, 7 év telt csupán, biztos nem változtattak közben formulát és haladtak a korral, dehogy, minek :D). Szóval most ott tartok, hogy imádom ezt a triót!

A Honey Créme krémhabfürdő és folyékony szappan arany írisz és méz kivonatát tartalmazza, lágy, krémes és jól habzó mindkettő, ahogy nyilván az illatuk is megegyező, inkább virágos, mint mézes, olyan tejes-krémes körítéssel, visszafogott, nem is tartanak a bőrön túlzottan sokáig, de nagyon kellemes! Ezzel megpróbálkozhat az is, aki alapvetően nem szereti a mézes illatokat. Elérhető a krémhabfürdő 500ml-es, a folyékony szappan pedig 250ml-es kiszerelésben.

A Honey Elixir fehér gardéniás-méz kivonatos tusi illata viszont sokkal karakteresebb, erőteljesebben érezni benne a méz édes aromáját, de a fehér-virágos jeggyel komolyan mintha parfümben fürödnék, isteni! Bár én alapvetően imádom a mézes dolgokat :D. Géles, jól habzó textúrája ellenére, mint fent is írtam nem okozott egyáltalán irritációt. Egyébként szinte ugyanolyan illata van, mint a The Body Shop Honey kollekciós termékeinek. Elérhető 250 és 400ml-es kiszerelésben.

A Fa Honey kiadás ezen kívül tartalmaz Honey Créme krémtusfürdőt és szappant is.
 Megtaláljátok őket bármelyik drogériában, áruházban és online is!


Van kedvenc mézes kencétek? :)*Köszönöm a Henkelnek. hogy létrejöhetett ez a bejegyzés!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése