Max Factor | - Break the Rules - újdonságokNemrég érkezett a Max Factor-tól egy kis csomag, benne négy újdonsággal a "szabályszegés" nevében. Hogy miért szabályszegőek? A reklám szerint azért, mert velük kompromisszumok nélkül sminkelhetünk. A Colour Elixir Velvet Matte rúzzsal úgy kreálhatunk matt rúzsozást, hogy nem kell aggódnunk ajkunk kiszáradása miatt, a 2000Calorie Curl Addict szempillaspirál pedig egyszerre hosszú, dús és göndör pillákat kapunk, nem kell lemondani egyikről sem a másikért. A színtelen Colour Elixir Universal szájceruzát pedig bármilyen színű rúzs mellett használhatod, a Natural Brow Style szemöldökfixáló gél pedig formáz és fixál. 

Nos, abszolút tetszik ez a "break the rules" köntös, amibe bújtatták ezeket a termékeket, izgalmas, újító, felkelti az ember figyelmét, de ha ettől eltekintünk egészen egyszerű újdonságokról van szó, hiszen ugyanilyen vagy hasonló termékekkel más márkáknál is találkozhatunk, úgymond "felhajtás nélkül", de nagyon ügyes volt az MF-tól ezt a szegmenst kiemelni, mert tényleg szuper tud lenni, ha nem kell sminkelésnél kompromisszumokat kötni! :) Kíváncsian kezdtem neki a próbálgatásnak:


2000 Calorie Curl Addict szempillaspirál - Black -

Kezdem a szempillaspirállal, mert egy régi nagy kedvencem legújabb változata és szép emlékek fűződnek a legelső 2000 Calorie szempillaspirálhoz - tudjátok, az a kék alapon arany feliratos :) -. Klasszikus keféjével, tökéletes formulájával gyönyörű, természetes eredményt lehetett vele elérni, imáádtam! Azóta ráncfelvarráson esett át a 20. születésnapja alkalmából és akkor mellette egy vízálló és egy göndörítő változata is megjelent, amit akkor ki is próbáltam, de nem hozta a várt wow hatást. 
Ezzel a Curl Addict kiadással - előre lelövöm a poént - abszolút elégedett vagyok. A kefefej bár nagyobb, ducibb, kényelmesen tudtam vele dolgozni, a tövétől a végéig egyenletesen befedte a szálakat. Nem vett fel sok festéket és szerencsére maga a festék is kellően krémes, nem nehezíti el a pillákat, nem csomósodik, gyorsan szárad. Az eredmény nagyon szép, látványos, hosszú, ívelt, szépen különválasztott pillasor, mely dús hatást kölcsönöz! Ebben az esetben tulajdonképpen vitának helye nincs :D, hozta, amit ígért. Amit még megjegyeznék, hogy bár nem vízálló, de egész tartós, nem pereg, nem maszatolódik - a másik nemrég megjelent szempillaspiráljukkal ellentétben - , viszont ha víz, pára éri, úgy folyik le mintha kötelező lenne :D 
Összességében...egy nagyon szuper kis spirál, valóban azt produkálja, amit ígér, ível, dúsít, hosszít, nem nehezíti el a pillákat, nem pereg. Csak ajánlani tudom :). Az ára kb. 3000Ft 


Natural Brow Styler - Clear - 

Hogy a szempillák közelében maradjunk, térjünk is rá a szemöldökformázó gélre, DE még mielőtt erről is beszélnék bővebben, hadd jegyezzem meg, hogy bizony szemöldök fronton vannak ám hiányosságai a márkának. Sőt, egészen erős hiányosságok, ugyanis szemöldökformázó ceruzán kívül más, kimondottan szemöldökformázó termékük nincs is. Pedig atyaég, mára már kismillió változat létezik - por, krém, gél, folyékony, pomade, tégelyes, tubusos, palettás, duó, ilyen vágott végű, olyan vékony hegyű, a színvariációkról nem is beszélve -, ebben a kánaánban már csak az nem találja meg a megfelelőt, aki nem akarja :D, szóval tényleg értékelem a színtelen géllel való nyitást, hiszen valahol el kell kezdeni, de sajnos most ez sem sikerült túl jól. Elmondom miért!
 A spirál keféje konkrétan egy szempillaspirál keféjének méretével egyezik meg, ami nem egészen tesz lehetővé kényelmes és precíz felvitelt, persze egy dúsabb szemöldök esetén nem jelent akkora problémát, de vékonyabbra szedett formánál kell némi ügyeskedés, nekem pl. a vékonyabb külső íven át kell menjek vagy 3x, hogy elérjem a kívánt eredményt, de akkor meg annyira látszik, hogy a több réteg összetapasztotta a szálakat, ami már nem tetszik, nem természetes. Jó, nyilván egy színtelen termék esetén azt sem veszed észre, hogy amúgy a szemöldököd körül is ott a festék, de egy színezett verziónál én meg se próbálkoznék a felvitelével ekkora spirálfej mellett. Ettől függetlenül a formula szuper, szépen megzabolázza a kiálló, kusza szálakat és száradás után patentul fixen tartja. 
Összességében...a festék gyorsan szárad, fixen tartja a szálakat, de a kefe mérete nagy és kényelmetlen használni, ezért ajánlani, hát, nem igazán tudom. Az ára kb. 2899Ft


Colour Elixir Velvet Matte rúzs - 35 Love -

Nem akarok magyarázkodni, de nekem a legelső Colour Elixir rúzsok óta egyszerűen nem sikerült megszeretnem más rúzsokat a márkától. Mindig hibádzott valami, de tényleg. Vagy pigmentációban vagy állagban, végeredményben és hatásban vagy a színkínálattal nem tudtam azonosulni, szóval nagyon nagyon kétkedve fogadom az újdonságokat ezen a fronton. A Velvet Matte rúzsok különlegessége a leírtak szerint abban rejlik, hogy a matt hatást nem megnövelt púdertartalommal érik el - ami a szárító hatású -, hanem finomra őrült mica részecskékkel, melyek szabálytalan szerkezetük miatt elnyelik a fényt és ezért válik a rúzs mattá, továbbá olyan aktív összetevőkkel tették hidratálóbbá, mint az avokádó és sheavaj, aloe és fehér-tea kivonat. Ez mind remekül hangzik, de én a bársonyosan matt jelzőre koncentráltam és ebből adódóan nem is vártam azt a teljes mattságot, amit én kedvelek, hiszen általában az ilyen végeredmény inkább a rúzs abszolút csillámmentességére utal, de némi, lágy fény azért várható. És valóban így is van, mint azt a fenti színmintán is láthatjátok. A színe viszont gyönyörű!!! Élénkebb, kékes tónusú vörös, mondhatni jollyjoker a vörösek között. Ha pedig valóban mattá akarjuk tenni, itassuk le a felső rétegét egy papírzsepivel. Az állaga krémes, jól kenhető, remekül pigmentált, szépen fed és igen, tényleg nincs szárító hatása - meg is lepődnék, ha ilyen krémesség mellett lenne :D -. Tartósság tekintetében viszont gyengécske darab karakteres színe ellenére is. Szóval jó-jó, de nem estem szerelembe.
Összességében...a színe csodás, a textúrája krémes, remekül pigmentált, tartósság tekintetében nem kiemelkedő és sajnos nem is igazán matt. 7 színvariációban elérhető. Az ára kb. 3499Ft


Colour Elixir Universal szájceruza 

Nem vagyok egy nagy szájceruzázós, sose voltam, ami azt illeti, ezért piros és nude színűn kívül nincs is itthon több, de őszintén, ezeket is ritkán veszem elő. Egy megfelelő precíz ecsettel gyönyörűen, pontosan - és röpke 15 perc alatt :DD - feltudom vinni a rúzsokat.
Ez a színtelen, univerzális verzió ugye egyrészt minden rúzshoz passzol elvileg (szerintem pont ezért egyikhez sem jó*), másrészt tartós eredményt ad. Nos, számomra egyfajta primerként fog funkcionálni, ha persze eszembe jut majd használni, mert egyenletesebbé, intenzívebbé és valamivel tartósabbá teszi a fölé vitt ajakkencét. Ajakkontúrként feltenni viszont sosem fogom, mert nem látom mondjuk, hiába matt, akkor sem jól kivehető :D. Hogyha elcsúszik a rúzsozás - mert nem akadályozza ezt meg - azt eltávolítani csak egy sminkelmosóba áztatott kozmetikai pálcikával tudom vagy korrektorral korrigálni. *Mert egy, a rúzsunkhoz árnyalatban passzoló szájkontúrceruza hegyének kialakítása lehetővé teszi a precíz, pontos munkát, nyilván a rúzsoké pont ezért nem alkalmas erre, na meg sok esetben a krémes, csúszós formula sem. Egy színtelen ceruzával egyszerűen nem látod mégis mennyire pontos az a kontúrvonal, nem fog szépen megkomponált keretet adni, amit kitölthetsz, egyszerűen ugyanott fogsz tartani, mintha nem használtál volna ajakkontúr cerkát, szóval értitek mi a problémám...
Összességében...engem nem varázsolt el, nem látom annyira praktikusnak, mint amennyire annak tartja magát. Mint írtam, rúzsok alapjaként viszont egész jó lehet, de magamtól nem vettem volna meg és nem is venném újra. Az ára kb. 2899Ft.


A Max Factor újdonságokat megtaláljátok a legtöbb drogériában, áruházban illetve online is a Notino-n és a Rossmann oldalán is! Nektek hogy tetszenek ezek a The Rule Breakers újdonságok? 
Próbáltátok már valamelyiket?*Köszönöm a Max Factornak, hogy létrejöhetett ez a bejegyzés!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése