Smink | Rose Golden Valentine


Nem, nem bírtam ki :D, készítettem egy Valentin nap ihletésű sminket, mégpedig szigorúan a Zoeva Rose Golden pali színeivel. Imádtam a végeredményt! Ebben is van valami duokróm és csillogó, ki hitte volna, mi? Nem tudom őket megunni! És sokszor lefotózni sem normálisan.
Néha felbosszant a műszempillával való bénázásom, hiába tartok már a kismilliomodik felrakásnál, MINDIG akad valami apró hiba. Most éppen az, hogy ívesebb lett a saját szempillám, mint a műszempilla íve :D csodálatos, mármint amúgy tényleg, nem győzöm hangsúlyozni mennyire jó szempillaspirál a Lash Sensational a Maybelline-től!!!, csak pont nem jókor :D, hiába fésülgettem nem szelídült. Ez van kérem. 

Felhasznált termékek:
- Kiko Cream Crush krémes szemhéjpúder (07 Mat Ebony)
- Zoeva Rose Golden paletta (Reflective Elegance, Rusty Petals, Just a Rose!!!!, Wonder Full)
- Makeup Geek Sparkler (Stargazer) 
- Solone Color Party kétvégű filces szemhéjtus


Bízom benne, hogy tetszik nektek ez a kis Valentin napi sminkecske! :)))

CONVERSATION

2 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik! :) Ne légy ilyen szigorú magaddal, ha nem mondod, fel sem tűnik a szempillás dolog. :) Nagyon jól illik a zöld szemedhez ez a barackos-aranyos árnyalat! Csodás ez a paletta, egyszer tuti az enyém lesz! :D :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm!💕 :) Tudom, tudom, néha muszáj magamnak is mondogatni, hogy ne akadjak fenn apróságokon, de néha úúúgy felbosszantanak! :D

   Én továbbra is nagyon ajánlom a Zoeva palettákat, bár drágultak kicsit, de még így is nagyon megérik az árukat! :)

   Törlés