Zoeva | Eyeshadow Fix - Matte, Pearl -Hú, már nem most rendeltem ezeket a szemhéjalapozókat, de valahogy elsiklottam afelett, hogy még tökre nem írtam róluk, pedig igazán megtehettem volna már előbb is, főleg, hogy a 2015-ös legjobbak között ott is voltak. akkor azt mondtam hamarosan írok róluk...hát, röpke másfél év telt el.  Ügyesvoltálnikolett . Most takarózom is a jobb később, mint soha dumával, hátha nem csesztek le annyira :D. Egyébként a vásárlásukkal is valahogy így voltam, tökre nem foglalkoztatott, hogy a Zoevának vannak primerjei is, oké, jó, szuper, de sosem jutott eszembe a kosaramba tenni őket, mindaddig, amíg a rendeléseim mellé tett mintákat ki nem próbáltam. Hát, ez lett az eredménye :D, jól megvettem mindkettőt.


 Úgy döntöttem essünk is túl a negatív tulajdonságukon, azon az egyetlenen, hogy uuuuutálom ezt a csőrös adagolást. Annyira szűk kis nyíláson kell kipréselni az egyébként egészen krémes festéket, hogy sosem sikerül eltalálni a megfelelő mennyiséget. Mindig hangyaf*sznyi adagonként haladok, leginkább a biztonság kedvéért, de megéri! Meg, ha én mondom :D. Nagyon szuper formulájuk van, - rizsselyemmel dúsított, parabén és illatanyag mentes - lágyan krémes, könnyen eldolgozható, kissé ragadós - nem megijedni ettől -, és száradás után selymes érzetűvé válnak egy leheletnyi ragacsossággal, ami pont annyira ragadós, hogy bármilyen szemhéjpúder szépen "beleüljön" és  gyönyörűen intenzívvé váljon, de mégis könnyedén, foltmentesen eldolgozható maradjon. 


A színekről:
- a Matte változat egy sárgás tónusú bézs, közepes fedéssel, ami azt jelenti, hogy erősebb hajszálereket a szemhéjon nem fed el úgy, mint mondjuk egy Mac Paint Pot, ami krémesebb, erősebb fedésű. Plusz megfelel rúzsok és szem alatti korrektorok tartósítására is,
- a Pearl pedig egy arany-fényű fehér, picit erősebb fedéssel és csodás ragyogással, ami alkalmassá teszi arra, hogy kiemelőként is jó legyen. 

Nos, nekem elég olajos szemhéjam van, így kiváló alany vagyok primerek lemeózására és bátran kijelenthetem, hogy ez a kettő 5*-re vizsgázott! 8 órát simán bírják a sminkjeim, legyen az matt, fényes, csillogó, vibráló árnyalatokkal vagy természetes tónusokkal, erős vagy natúr jelleggel...

Itt jegyezném meg, hogy eddig azért nem találkoztatok a sminkek termékleírásánál valamelyikkel, mert sajnálom ilyen inspiráció gyanánt gyártott sminkeknél használni, inkább alkalmakra tartogatom, mikor valóban szükség van arra, hogy brutál tartós legyen a szemsminkem. 


Összességében...nagyon ajánlom mindkettőt, remekül működnek, azt nyújtják, amit az ember egy szemhéjbázistól elvár. Intenzív színek, tartósság és a szemhéjpúderek is könnyen eldolgozhatóak felette. Ha még mindig keresed az igazit >>>> KATT IDE! Az áruk kb. 3000Ft.


Nektek melyik a kedvenc szemhéjalapozótok? :)

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése