Kiko | Cream Crush krémes szemhéjpúderek - 01, 02, 07, 13, 14, 15 -


Imááádom a Kiko Cream Crush-okat, úgyhogy nemsokkal azután, hogy megrendeltem az első hatos adagot - itt olvashatsz róluk - a kosaramba pakoltam még egyszer ennyit. Kiemelném: nem érintetlen állapotban fotóztam le őket, mert abban az időszakban érkeztek meg hozzám, mikor nem igazán foglalkoztam a blogolással és előbb lettek használatba véve, minthogy lefotózzam őket. Aki erre érzékeny, attól elnézést, de mindenképp szerettem volna nektek megmutatni, hogy megkönnyítsem a döntést, ha esetleg vásárolni szeretnétek belőlük! :)  


Mielőtt írnék róluk pár sort, beszélnem kell arról is, hogy a Kiko ügyfélszolgálat panaszkezelése hagyott némi kívánnivalót maga után. Történt ugyanis, hogy a 02-es és 14-es szemhéjpúderek elég ramaty állapotban érkeztek hozzám. A 02-es Warm Rose konkrétan két számmal kisebbre volt száradva, zsugorodva és egyben kiesett a tégelyből, a 14-es Electric Blue pedig elindult az ugyanilyen beszáradás útján. Én ezt azonnal jeleztem is nekik és fotókkal illusztráltam a helyzetet. Nagyjából 9 nap múlva válaszoltak a levelemre, mondták, hogy sajnálják a kellemetlenséget és kérték, hogy válasszak a 3 visszatérítési mód közül. Én a hibás termékek összegét tartalmazó kuponkódot választottam, amit felhasználhattam a következő vásárlásomnál. Amúgy is terveztem leadni rendelést náluk, szóval tökre örültem. Meg is kaptam a kódot, minden rendben ment. Aztán kb. másfél hónap telt el és kijöttek egy dögös nyári kollekcióval, ezzazzz, végre felhasználhatom a kódot - gondoltam én - be is írtam a kódocskát, és azt jelezte, hogy a kedvezménykód érvénytelen. Miii?! Biztos elírtam, bepötyögtem megint, ismét érvénytelennek ítélte. Ez mondom nem igaz :D. Utánajártam alaposabban, hogy esetleg már nem érvényes és az lehet a baj? De nem kaptam arról tájékoztatást, hogy mégis meddig érvényes a kód, csupán annyit írtak, hogy a kód érvényesítéséhez el kell érni a minimum vásárlási összeget. Írtam nekik ez ügyben is, válaszoltak, hogy továbbítják a panaszomat az illetékesek felé és várjak türelmesen. Azóta is azon gondolkoznak, mégis mit írjanak... Pff. Tudom, hogy mennem kellett volna még az ügyem után, de valahogy szépen lassan elfelejtődött és már fél év is eltelt közben. Szerencsére mindkettőt sikerült használhatóvá varázsolni egy kis alkohollal meg glicerinnel és nagyon vigyázok, hogy megfelelően tároljam és használjam őket. Egyébként csalódott vagyok a mai napig, hogy konkrétan átvágtak vagy nem is tudom minek nevezzem ezt a panaszkezelést és hozzáállást...persze emiatt a termékeket nem fogom megkímélni magamtól :D és nyugodt szívvel ajánlom továbbra is.


Noos, hálistennek' erre a hat árnyalatra is jellemző, hogy isteni, habosan-krémes, selymes és puha a textúrájuk, annyira jó beletapizni, mindegyik egy darabka a legpufibb bárányfelhőből :D. A pigmentáltságuk is tökéletes, intenzívek, remekül, foltmentesen és egyenletesen eldolgozhatóak, érzetre, mintha extrán finom, selymes port vinnénk fel, szinte belesimul a bőrbe, száradás után pedig extra tartóssá válik. Náluk is jellemzőbb, hogy a csillámosabb színek egy nüansznyival hamarabb feladják, de amik mattak vagy enyhén csillámlóak, azokra tényleg számíthatunk egész nap. Dörzsölésnek és egyéb tipitapinak maradéktalanul ellenállnak, illetve ha meghatódsz és elpityeredsz nem tűnnek el se a szemhéjadról, se a vízvonalról, viszont a folyamatos izzadás és víz nem tesz annyira jót nekik, akkor hajlamosak a színek "ereszteni", mármint így pőrén, önmagukban felkenve, viszont ha porral fixálod, akkor nincs számukra lehetetlen :D. Tapasztalataim alapján az ujjal való felvitel mellett nyugodtan bele lehet mártani a szintetikus és természetes szőrű ecseteket is, legyen az lapos ecset vagy pufibb satírozó, mindegyikkel remekül működik. Kedvencem hozzájuk a Sigma E36-os és a Zoeva 234-es. Lássuk őket közelebbről:


- 01 Pearly Vintage Rose: metál fényű halvány-rózsaszín
- 02 Pearly Warm Rose: bársonyos arany-fényű barackos rózsaszín
- 07 Mat Ebony: matt, szürkés sötétbarna
- 13 Pearly Violet: enyhén lila-pink duochrome élénk lila, egy pici csillogással
- 14 Pearly Electric Blue: élénk, metál fényű páva-kék
- 15 Pearly Turquoise: élénk türkizkék ezüst mikrocsillámokkal


Ha titeket is elvarázsoltak, akkor kattintsatok ide! :D


CONVERSATION

4 megjegyzés:

 1. Gyönyörűek! *-*
  Sajnálom, hogy így jártál az ügyfélszolgálattal, nem túl szép tőlük, hogy nem válaszoltak. Szerintem tegyél még egy próbát.
  Én nemrég a Milani magyar ügyfélszolgálatával jártam így, vártam és vártam a választ, majd rájuk írtam, megint nem válaszoltak, és megint írtam, és akkor már kaptam választ. Szóval, hátha... nem veszíthetsz semmit. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na széép, hogy hazai berkekben is "trehánykodnak" :D az ügyfélszolgálatosok. Bár én még a megértőbb, türelmesebb fajta ügyfél vagyok - lehet ez is baj -, de igazad van, lehet, hogy megpróbálom még egyszer, valóban nem veszíthetek semmit! :)

   Törlés
 2. jaj, nagyon szépek :) sajnos utálok netről rendelni, úgyhogy várom az alkalmat, hogy ellátogassak Bécsbe, és tuti betárazok belőlük :D
  glicerint hol tudsz venni egyébként? nekem patikában azt mondták, hogy nem árulnak/nem adhatnak ki (már nem emlékszem :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugyeee??? :) Na igen, az a legjobb (és legveszélyesebb :D) módja a vásárlásnak, mindent lecsekkolhat előtte az ember.

   Patikából van, igen! Szerencsére nem akadékoskodtak, párszár forint volt a 100g. Próbáld meg, szerintem adni fognak! :)

   Törlés