Remington | Hajegyenesítő kefe - CB7400 -


Engem teljesen le lehet venni a lábamról egy innovatív, praktikus termékekkel, amivel időt és energiát spórolhat meg magának az ember, tartozzon az a termék bármelyik kategóriába; konyhafelszerelés, technikai kütyü, sminktermék, hajformázás...jöhetnek! A mai bejegyzésben egy ilyen hajformázóról lesz szó, a Remington hajegyenesítő keféjéről, ami úgy egyenesíti ki a hajat, hogy nem kell hozzá mást tenni. mint gondosan átfésülgetni. Mivel nem vagyok a hajformázás jedi-je, ha a saját hajamról van szó, egyszerűen se türelmem, se készségem nincs hozzá, iszonyat béna vagyok, komolyan :D, ezért tényleg őszintén tudom értékelni, ha egy ilyen hajformázó termék kerül a kezeim közé, akárcsak az Imetec Bellissima Magic Style, ami iszonyat nagy kedvencem, ez speciel egy körkefe és hajsütővas kettőse, amivel a hajszárító+körkefe kombót válthatod ki, akarom mondani ütheted ki KO-val, mert kérem ezzel pikkpakk beszárított frizurát készíthetsz néhány mozdulattal. Na, de ez nem az a poszt lesz, mert már erről írtam, csupán csak remélni mertem, hogy ez a Remington hajegyenesítő kefe is hasonló rajongást vált majd ki belőlem! Lejjebb kiderül :D


Mielőtt belevágnék, néhány információ....
Antisztatikus kerámia bevonattal, hogy a frizuránk selymes és lágy esésű legyen. Speciális kialakítással, hogy könnyedén és egyszerűen simítsuk ki a hajunkat. 3 különböző hőmérséklettel: 150°C 190°C és 250°C, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabbat. 1.8 méteres, forgópántos vezetékkel, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a használata. Bővebben itt.


Bele is vágnék a közepébe, ha nem bánjátok :D. Ha szögegyenes és tükörsimára vasalt hajat szeretnél, ez a termék sajnos nem fogja számodra ezt megvalósítani! Mégpedig azért, mert kialakításából adódóan nem képes rá. Itt nem két forró lap közé szorítod a hajszálaidat, ahol minden oldalról hő éri, és így nincs más választása még a leggöndörebb, legvastagabb hajszálnak is, minthogy kiegyenesedjen. A Remington esetében viszont nem éri akkora egyenletes hőhatás a hajszálakat, emiatt nem fognak a tövétől a végéig egyenessé válni. Továbbá a fülek körüli nehezebben megközelíthető és rövidebb részeket nem tudtam vele kisimítani. De lássuk az én loboncom tulajdonságait: derékig érő, dús, közepesen vastag szálú, könnyen formázható, enyhén hullámos. Ezzel a típussal könnyedén megküzdött alacsony hőfokon is, nagyjából 5-8 perc alatt, a végeredményt lejjebb láthatjátok, egy összességében egyenes és szofisztikált frizura, amit kaptam, számomra ez alkalomadtán vagy hétköznapokra teljesen optimális és úgy érzem nem is terheli meg annyira a hajam. A kedvencem mégis a lófarokba fogott hajam kifésülgetése, ezzel 3-4 perc alatt simán megvagyok, aztán ezt vagy így hagyom vagy kontyot tekerek belőle, mikor milyen a kedvem. 
Ó egyébként pillanatok alatt felmelegszik és szeretem a forgópántos vezetékét is meg a kis szütyőkéjét, amit a termékhez mellékelnek, beleteszem szépen, nem gabalyodik össze más termékekkel a hajformázókütyüs fiókban. Kár, hogy nem minden formázóhoz adnak :D
Összességében...Szerintem leginkább azok fogják igazán kedvelni, akik rövid idő alatt szeretnétek egy összeszedett, rendezett hajzatot összehozni, - ami kb. 90%-ban egyenes - mondjuk egy "bad hair day" esetén vagy ha tényleg sminkkel, outfittel együtt 15 perced van elkészülni, mert ezzel tényleg csak átfésülgeti az ember a haját és kész is. Ha pedig tükörsimaságú frizurára vágysz, válaszd pl. a nemrég megjelent Remington Air Plates hajegyenesítőt! (Buli ez a felfüggesztett lapos megoldás :D, na ez tuti profin közrefog minden hajszálat.) Az ára kb. 12.000Ft. 


Az eredmény:


Ti szeretitek az ilyen praktikus hajformázókat? :)
Van esetleg kedvenc?


*Köszönöm a Remington Magyarországnak, hogy létrejöhetett ez a bejegyzés!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése