Solone | Color Party kétvégű filces szemhéjtus


Annyira lelkes és izgatott vagyok, ha új filces tus kerül a birtokomba, mert mindig abban bízom, hogy majdnem olyan tökéletes lesz, mint a L'Oreal Super Liner So Couture, ami a valaha volt legszuperebb filces szemhéjtusom. 95%-ban ezzel húztam a tusvonalaim, a maradék 5-ben pedig krémes tégelyes tusok és egy precíz tusecset kettősével dolgoztam, viszont amióta kezdi kilehelni a kis lelkét, vannak próbálkozásaim és ez a Color Party kétvégű liner is közéjük tartozik!


Szóóóóval a leírás szerint 7 másodperc alatt vízállóra szárad, rugalmas, extra hegyes vége a precíz munkát biztosítja, míg vastag oldala extravagáns, vastag tusvonal meghúzását teszi lehetővé illetve kialakítása és festéke miatt tusvonalunk egyenletes, éj-fekete színű lesz! Az ára 3090Ft.


Hmm, kettős érzéseim vannak vele kapcsolatban, mert valóban remekül pigmentált, fényesre száradó, gyönyörű fekete színe van és mindkét oldalával álom a munka. A vékony része kis precízke, hajszálvékony vonalat húzhatunk vele a szempillák tövébe illetve mind a belső, mind a külső részeken hibátlan íveket alkothatunk, a vastagabb részével pedig kényelmesen ki is tölthetjük a vékony heggyel rajzolt formákat vagy valóban egy vastagabb, testesebb tusvonalat húzhatunk, mondjuk ezzel sem lehetetlen vékonyabb stílusú tusvonalat kreálni, szóval tényleg mindkét oldal jól kihasználható.

A formulája folyós - ki hitte volna :D -, ami hajlamos a barázdákban picit elfolyni, de nem vészes és korrigálható, amivel viszont vitatkoznék az a vízállósága. Sajnos hiába szárad meg gyorsan, víz, könny és izzadság hatására elmaszatolódik, elcsúszik a helyéről és a tusvonal kis cickafarkincája is szürke pacává manifesztálódik, ha netán viszket a szemem és megdörzsölöm ezt a területet. A belső szemzugom pingálása pedig alapvetően felejtős, nettó 2 másodperc alatt eltűnik onnan, ahogy a pőre bőrömre való felvitel is sztornó, ugyanis az olajos szemhéjam és a tus formulája nagggyon nem működnek együtt. Deeee, hogy valami pozitívval zárjam a végét, szerencsére nem tapad fel a mélyítő vonali területre és egész sokáig hibátlan marad, ha nem pesztrálom.


Összességében...nem, sajnos nem So Couture 2.0, de nem is reménytelen. Pigmentált, nagyon szép fekete, remekül fog, kényelmes és egyszerű mindkét tusvég használata, viszont nem 100%-ig vízálló és olajosabb bőr esetén az elcsúszás veszélye is fenyeget, de ha nincsenek ilyen problémáid, akkor imádni fogod! :) 

Ha szeretnéd megvásárolni, itt megtalálod!CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése