ColourPop | Ultra Matte lip - Monday - & Ultra Blotted lip - Out of Beach -


Miiicsoda boldogság, hogy végre néhány ColourPop termék bővíti a sminkkollekciómat. Bevallom alássan, engem is elért a márka körüli hype, ezért mikor ingyenes szállítást hirdettek, betettem vagy 5 folyékony rúzst, 8 szemhéjpúdert, 2 pirosítót és biztos, ami biztos 1 highlightert a kosaramba :D...aztán végül beláttam, hogy ez azért túlzás. Biztos szükségem van ennyi mindenre?! Alaposan átgondoltam, hogy mire is vágyom mostanság igazán, és az bizony egy natúrabb matt folyékony rúzs, amit hétköznapokon is bátran viselhetek, így hát egyetlen egy termékre redukálódott a kosaram tartalma. *büszkevagyokrádnikolett* *átgondolttyúklépésekbenaszobányikollekciófelé*
Deeee azuniverzum tudta, hogy nagyon agyaltam egy nyáriasabb színen is - Tuesday -, merthátna :D és Orshy személyében gondoskodott ám róla, hogy végül hozzám jusson egy hasonló árnyalat, ami az Out of Beach nevet viseli, Ultra Blotted formulával. Köszönöm Orshy

Ultra Matte - ahogy neve is elárulja, 100%-ban matt végeredményű, könnyed formulájú folyékony rúzsokról van szó, amik egy húzásra szuperintenzív, szuperpigmentált, szupertartós és természetesen szupermatt ajkakat varázsolnak! A színskála pedig OMG.
Ultra Blotted - ezt a kollekciót az Ultra Matte rajongók hívták életre, akik egy sokkal könnyedebb, sokkal szofisztikáltabb matt "ajakélményre" vágytak, mert valljuk be, a matt formula sokszor egészen kényesen tud viselkedni; száríthat, cserepesedhet, beleülhet ajkunk apró barázdáiba. Az Ultra Blotted formula ezért egészen lágy, közepes fedésű, viselésük kényelmes, könnyed.
Mindkét termék ára 6$.

Szóóóval, a Monday árnyalatra esett a választásom az ultra mattok közül. Annyira szééééép! Színét tekintve barackos barna, enyhe meleg tónussal és bár egy sötétebb árnyalat, mégis egész természetesen mutat. Abszolút nem bántam meg, hogy őt választottam, nagyon jól megy a hajamhoz és a világos bőrömhöz. Imádom! A színminták - szájon és kézfejen - állnak a legközelebb a valósághoz :)
Ez a szín egyébként a "Moments of Weekness" elnevezésű kollekcióból való, ami a hét minden napjára biztosít egy Ultra Matte ajakkencét. Imádom, annyira jópofa!  Eskü még a pénteki nap feketéjét is felkenném VAAAGY keverném a többivel.
Ó, egyszerűen szuper a formulája, lágy és krémes, egyenletesen és brutál jól fed, iszonyúan pigmentált!!! Számomra bőven elegendő mennyiség, ha lehúzom az applikátort a tubus száján és a rajta maradt festékkel dolgozom, bőőven tökéletes a végeredmény. A száradása optimális tempóban zajlik, se nem túl gyorsan, se nem túl lassan, de egyszer-kétszer előfordult már velem, hogy a száradás olyan fázisában érintettem össze a szám, hogy gyönyörűen összeragadt és az alsó ajkamról felragadt valamennyi a felsőre, a felsőről az alsóra, á, borzalmas, de inkább letöröltem, mintsem kenjek rá egy újabb réteget. Nincs kényelmetlenebb és igénytelenebb két réteg matt folyékony rúzsnál, wá. A tartóssága egyébként valóban bámulatos, ha nem eszek zsírosat/olajosat, - amitől azért minimálisan megkopik -, akkor simán kibír egy fél napot is abban a pompában, ahogy feltettem. Amiért a színén és a végeredményén kívül nagyon szeretem, hogy egyáltalán nem szárítja a számat.
Ha erre számíthatok a többi Ultra Matte árnyalatnál is, akkor ide minddel!!! 😄


Az Ultra Blotted változatokat megmondom őszintén - ciki, nem ciki - de észre se vettem 😌, (neiskérdezd) az viszont tény, ha matt ajkakra vágyom, akkor az legyen TÉNYLEG matt, minden előnyével és hátrányával, a lényeg a végeredmény. Viiiiiszont véletlenek nincsenek, okkal érkezett hozzám ez a gyönyörű, vibráló árnyalat, enélkül soha nem tudtam volna meg, hogy ez a "félig pigmentált" matt dolog is működhet! :D

Szintén krémes, lágy a formulája, csak úgy siklik az ajkamon, lényegében ugye színpigmentből került bele kevesebb, emiatt ha nem vagyok körültekintő felvitelkor, akkor egyenetlen a fedése, de a színmintákon is látszik, hogy alapvetően közepes fedésű, ezért ajkunk alapárnyalata is változtathat a végeredményen. Ezt sem jó rétegezni, főleg nem száradás után az intenzívebb hatás érdekében.
Szerencsére ez is ugyanolyan tartós, viszont mivel "könnyedebb" a formulája, hamarabb megkopik zsíros/olajos étel hatására.

A színét egyszerűen imádom  Élénk korall, de nem a narancsosabb fajtából, hanem abból, amiben inkább a pirosas tónus érvényesül, mégpedig kékesebb változatban, ettől a fogaim is fehérebbnek tűnnek, a szemem kékje pedig vibrálóbbnak. Végeredményében ez sokkal "frissebb", lágyabb és könnyedebb matt ajakfestés, éreztre is teljesen olyan, mintha semmit nem viselnék. Az Ultra Matte-okat ITT találjátok, az Ultra Blotted változatokat pedig ITT!
Ha pedig szeretnétek elkerülni a VÁM-ot, de mégis megbízható helyről szeretnétek beszerezni CP cuccokat, akkor szívből ajánlom nektek Orshyt, aki készségesen segít a vásárlásban, personal shopper szolgáltatását ITT találjátok! :)

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése