Inecto | Coconut Infusion - Lime & Mint; Tropical


Két napja már hivatalosan is nyár van, ezért itt az ideje bemutatnom a limitált Coconut Infusion tusfürdőket és testápolókat Lime & Mint illetve Tropical illatban. Hát valljuk be, mikor máskor esnek jól ezek a tipikus nyári illatok, ha nem 30C° felett? :D Ugye! 


Bele is vágnék a közepébe: imádom mindkettőt :D. Ó, ki hitte volna... nyári koktélok testápoló formájában, Piña Colada és Mojito! A Piña Colada, akarom mondani Tropical, organikus kókuszolajjal és Papaya olajjal gazdagított. Igazi gyümibomba, ananász és kókusz kettőse, édeskés, de egyáltalán nem émelyítően. Nyami! 
Lime & Mint pedig tényleg olyan, mint egy pohár Mojito, fanyar lime-mal az élén, hűsítő, jól eső mentás lecsengéssel. Szintén kókuszolajjal plusz lime-mag olajjal gazdagított, csak hogy ellegyünk kényeztetve :D. Bevallom, az utóbbi illatpárost élénkítő hatása miatt egy nüansznyit jobban kedvelem, egyszerűen isteni, de tényleg!!!

Bár illatban különböznek, van, amiben nem: a tusfürdőknek opálos-géles textúrájuk van, kiválóan habzanak és bár szárítani nem szárították a bőröm, de annyira táplálónak sem éreztem őket.  A testápolókat annál inkább, istenien puha és hidratált lett tőlük a bőröm, ezért viszont türelmesen ki kell várnom, míg beszívódnak :D, ami nem fél perc, de megéri, mert a borzasztóan száraz lábszáramat gyönyörűen rendben tartják! Na meg hosszan tartóan illatosan, ahogy az ágyneműmet is..Keressétek őket a Rossmann polcain! :)
A tusfürdők 599Ft-os, a testápolók 999Ft-os áron kaphatóak.Számotokra vannak olyan illatok, amiket csak "melegben" szerettek igazán? :)*Köszönöm az Inecto Naturals-nak, hogy létrejöhetett ez a bejegyzés!

CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése