ZOEVA | Brow Spectrum paletta


A Zoeva Spectrum kollekciójának van egy Brow Spectrum darabja, 3 világos kiemelő árnyalattal és 6 színnel, ami persze nem tökéletes és nem is fog kiszolgálni minden igényt, ahogy pl. Anastasia Beverly Hills Brow Pro paletta teszi a 23 különböző árnyalatával és változatos tónusaival, igen, ez a termék nagyjából minden "szemöldökigényt" kielégít, a Zoeva Brow Spectrum - mondjuk úgy -, hogy csak a meleg tónussal rendelkező "nagy átlagot", amivel tulajdonképpen semmi baj sincs, egyrészt mert abszolút praktikusan és remek minőségben teszi, másrészt ki mondta, hogy csak a szemöldökre használhatod? Tökéletes szemhéjpúder palettaként is, ami a közel 7000Ft-os érért nem is olyan rossz vétel!


A csomagolása nagyon szép, letisztult és elegáns, a rózsaarany és holografikus részleteket is imádom benne, viszont a matt, gumi tapintású borítás borzasztó, MINDEN meglátszik rajta, letörölhetetlenül. Nyilván teljesen lényegtelen annak, aki nem háklis az ilyesmire, de engem zavar, hogyha nem tudom "szépen" tartani a sminktermékeim :D, igen, mindig áttörölgetem és fertőtlenítgetem őket...


Szóval, 9 árnyalatot tartalmaz a paletta, amiből 7 matt és 2 selyemfényű, amik elképesztően szépek, annyira csodás fényük van!!! mindegyik kiválóan pigmentált, selymes a textúrájuk, remekül tapadnak és foltmentesen satírozhatóak, viszont sajnos mindegyik porol valamennyire.

Ez a paletta számomra egyértelműen meleg tónusokat képvisel. A fenti képen az alsó sor tűnik hidegebbnek, de csak tűnik, a színmintákat készítve egyértelműen felfedezhető a sárgás, meleg jelleg bennük. Ha valaki szeretné megvásárolni - akár szimplán szemhéjpúder palettaként - azért ezt érdemes észben tartani :). Nem lenne rossz, ha valamikor kijönnének egy hideg és akár semleges tónust tartalmazó szemöldökpalettákkal is...


A színminták készítésénél a világos kiemelő színektől haladtam a sötétebb árnyalatokig. 


Összességében...nem, nincs mindenkinek erre a szemöldökpalettára szüksége, de én abszolút remek vásárlásnak vélem, mert a minősége kifogástalan, meleg tónusú színei ellenére kihasználható számomra, főleg a paletta középső árnyalata egyértelműen "az enyém" :D Ó és tényleg, mondom, remek szemhéjpúder paletta is. BeautyBay-ről rendeltem, itt megtaláljátok.


CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése