ESQIDO | Mystic & Grandiose műszempillák


Lehetőségem adódott az Esqido márka műszempillái közül választani és hogy teljes körű legyen az élmény egy műszempilla ragasztót is mellékeltek. A 28 darabból álló kínálatuk egyszerűen meseszép! Az egészen természetes fazontól a bevállalósabb, igazán látványos típusig találunk náluk pillát, ha pedig nem tudjuk eldönteni melyik lenne a legtökéletesebb, ez a szuper útmutató segít nekünk!

Őszintén szólva még soha nem volt dolgom felső-kategóriás, prémium minőségű, kézzel készített műszempillákkal, amik elkészítését gondos tervezés előzi meg és minden apró részlete szakértelemről árulkodik. Egy kimondottan műszempillákra szakosodott márkától mi mást várhat az ember?! Fontosnak tartom megemlíteni, hogy minden műpilla állati szőrből készül. Többek között ezért is ennyire magas a termékek ára, típustól függően 7-8000 Ft, a három műpillából + ragasztóból álló szettek pedig kb. 26.000 Ft-ba kerülnek. A szállítás 5$ és kb. 1 hét mire megérkezik.A választásom két látványosabb műszempillára esett a "Noir" kollekciós darabokból, ami a "Classic" pillákkal ellentétben - amiknek légiesen könnyed, finom szálai harmonikusan, egységes ívet követve helyezkednek el - sokkal "rendezetlenebb" módon, változatos magasságban, ívben vannak felhelyezve, tulajdonképpen akárcsak a saját szempilláink esetében, ezáltal természetesebb hatásúak is, na meg nem utolsó sorban sokkal, de sokkal szebben mutatnak. Jhaj, tényleg csodásak ❤

Az egyik pilla a Mystic nevet viseli, 4 és 10mm közötti szálhosszúsággal. Csodás, nyílt tekintet varázsol, egy picit szelídebb verzióban, mint a Grandiose, ami nevéhez hűen elképesztően dögös és drámai, 6 és 11mm hosszúságú szálakkal és bár nem olyan dús, mint a Mystic, mégis sokkal lehengerlőbb látványt nyújt. Mindkettő kifelé növekvő ívet követ - vagy hogy mondják ezt -, mint egy szárny :D, én ezt a típust részesítem előnyben.

A minőségük tényleg páratlan. A szálaik puhák, rugalmasak, leheletvékonyak, igazán luxi :D. Látványra szinte teljesen olyanok, mintha épített szempillasorom lenne. És bár van bennük anyag bőven, amitől persze tartásuk is van, mégsem nehezek és kényelmetlenek, sőt, kimondottan komfortos viselet mindkettő azon felül, hogy lélegzetállítóan gyönyörűek! (ezt valószínűleg most mondtam el tizedjére :DD BOCS) és kicsit félve, de ki merem jelenteni, hogy látványosságuk ellenére egészen természetesnek hatnak. Lássuk őket közelebbről:
Ez a ragasztó gyerekek valami eszméletlenül király! Pedig én már túl vagyok minimum 8 félén és nem is számítottam arra, hogy ez ennyire jó lesz, márpedig az. A tubusos kiszerelés nagyon praktikus, könnyű és precíz felvitelt biztosít, nem eshetünk abba a hibába, hogy túl sok ragasztót veszítünk belőle, a Duo-nál ezt kimondottan utáltam. A száradási ideje viszonylag gyors, nagyjából 20-25 másodperc. A tartóssága pedig, hát WOW és w-o-w. Még a nagyon kényes belső és külső szemzugoknál is tart, anélkül, hogy oda extra mennyiséget tennék - mint ahogy azt tettem eddig - és több órányi viselés közben sem mozdul, emiatt természetesen nagyobb odafigyelést és pontosságot igényel a felragasztása, de megéri!!! Eltávolítani pedig olajos termékkel szükséges.
A kb. 3000 Ft-os árért pedig abszolút megéri. Hibátlan.Összességében...nagyon örülök, hogy ilyen minőségű pillákat is kipróbálhattam és viselhetek, mert tényleg egészen más hatást nyújtanak és bármilyen smink esetén "a cseresznyék a tejszínhabon" :D. Viszont be kell valljam, magamtól nem adnék ki ennyi pénzt egy műszempillára, tekintve, hogy alacsonyabb áron is találunk minőségi, szép darabokat. A ragasztót viszont tényleg nyugodt szívvel ajánlom és ha elfogy én biza újra fogom vásárolni. 


CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése