Makeup Geek | Foiled szemhéjpúderek - Starry Eyed, Pegasus, Fantasy, Jester, Houdini -


Fú, már isten tudja mióta íródik ez a bejegyzés, de szerencsére még mindig kapható termékekről van szó, - én a Beautybay-ről rendeltem egész pontosan -, ezért csak remélni merem, hogy segítségetekre lesz ez a kis posztika! :)

Nos, mit is kell tudni a Makeup Geek Foiled kollekcióról? 
Azt, hogyha ebből a kollekcióból választasz szemhéjpúdert, biztos lehetsz benne, hogy szikrázóan  metálfényű lesz! De komolyan, szerintem az űrből is látni ezt a magasfényű ragyogást :D. És borítékolhatod az elképesztően puha, már-már krémes textúrát is, ami nem szorul semmiféle szemhéjpúder bázisra, hogy jól mutasson, mert annyira gazdagon pigmentált, telt árnyalatokról van szó, aztmondjahogy egész pontosan 29-ről. Az áruk kb. 3000 Ft/pan.


Az én választásom első körben egyetlen egy árnyalatra esett, mégpedig a Starry Eyed-ra, amit annyira megszerettem, hogy másik 4 követte. Így utólag nézve az első bizonyult a legjobb vételnek, mert rengeteget használom, míg a másik négyet sajnos nem. Persze ez nem azt jelenti, hogy ez így is marad, viszont jelenleg alig vannak kihasználva bármennyire is csodálatosak.


Az igazság az, hogy számomra ez a foiled finish korlátozza a felhasználási lehetőségeket, komplett sminket én nem is készítek/nék ezekkel az árnyalatokkal, túl soknak tartom ezt a szikrázó ragyogást, azért jóból is megárt a sok valljuk be :D, viszont sminkek fénypontjaként, a dimenziók hangsúlyozása miatt, hogy még különlegesebb jellege legyen az alkotásomnak, naná, hogy előszeretettel nyúlok értük!

A textúrájuk tényleg egy ÁLOM, annyira puhák és krémesek, egy húzással is elképesztően intenzív színeket kapunk, remekül tapadnak és eldolgozni is könnyen, foltmentesen lehet őket. Nem darabosak, nem potyognak. A felvitelük legjobb egy picit tömörebb, erősebb tartású szemhéjpúder ecsettel vagy ujjbeggyel. Eldolgozni viszont bármilyen pufibb satír ecset megteszi. Lássuk is a színmintákat, amiknél nincs vaku, tényleg ennyire ragyogóak:
Összességében...a minőségük kifogástalan, az árnyalatok gyönyörűek, a fényük éteri, de lányok, az a nagy helyzet, hogy egyáltalán nem kihagyhatatlan szemhéjpúderek. Ezt a finish-t megtaláljátok olcsóbban a ColourPop-nál, de komplett palettaként a BH Cosmetics-nél is és még kitudja hány helyen. Utóbbit szerintem egyszer be is fogom szerezni, néhány árnyalat ugyanis szinte egy az egyben megegyezik a MG árnyalataival, itt meg is nézhetitek vagy akár itt és itt!
Egyszóval, ha van kimondottan olyan árnyalat a Makeup Geek Foiled kollekció kínálatában, amire vágytok, akkor nyugodtan rendeljétek meg, abszolút nem fog csalódás érni, de felesleges az összesre beruházni tőlük. :)


CONVERSATION

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése